L-Style

L-Style

Grammy Red Carpet 2015

2015. február 09. - L-Style

A díjátadó szezon tovább pörög, ma hajnalban adták át a Grammy-díjakat. Mindenféle stílusból győztes kiáltanak ki, legyen az pop, r'n'b, vagy hip-hop. Olyan ez a díj, mint a filmeseknek az Oscar. Itt is egy amerikai szervezet dönt a győztesekről évről évre. Szerintem nagyon különleges maga a díj is, ami egy gramofon szobrocska. Itt aztán nem fogják vissza magukat a sztárok, mindenféle extrém ruhának lehetünk tanúi. Nézzük az idei felhozatalt!

Gwen Stefani egy különleges felsőrésszel ellátott Atelier Versace-overalt választott, klasszik feketében. Szerintem bevállalós! 

Jessie J is feketében pompázott, lenyűgöző ez az áttetsző Ralph & Russo-estélyi.

Kelly Osborne magához képest egész stílusosan jelent meg!

A legújabb tini pop üdvöske Arianna Grande hófehér Versace-darabban pózolt, amit egy csillogó toldalékkal dobtak fel...

Madonna, mint mindig feltűnő egyéniség volt ebben az egyedi tervezésű Givenchy matador által inspirált kosztümben. 

Ő Jhene Aiko, akiről életemben nem hallottam még, de sikerült jól ruhát választania, ez az Alberta Ferretti-ruha egyszerű, de nagyszerű.

Helen Lasichanh Pharrell Williams barátnője eltévesztette a házszámot, mert ez az Adidas overall elég merész választás egy ilyen ünnepségre. Esetleg ő szimplán csak a sportos stílust kedveli?

Nem csak ő vette ilyen lazára a figurát, hanem Jenny Lewis is ebben a fehér nadrágkosztümben.

Nagyon le lehetek maradva zeneügyileg, mert a megjelentek 70%-át egyáltalán nem ismerem. Ő Zendaya színesben-csíkosban, nekem olyan mintha egy lepedőt húzott volna magára.

Kate Perry ezúttal lila hajjal és gazdagon díszített Zuhair Murad-szépségben pompázott. 

 Nikki Minaj mellbedobással győzött, ebben a magnószalagvégű Tom Fordban.

Kim Kardashian és Jean Paul Gaultier, ennél többet nem nagyon tudok írni...ja és Kanye West csizmában?!

Nem is tudom, lehet hogy Lady Gagát illeti a mellbedobásos győzelem, igazából magához képest nagyon szolid ez az ezüst Brandon Maxwell-darab.  

Én annyira nem bírom ezt a Taylor Swift-et, de azt elismerem, hogy stylistja elég jó munkát végez. Szuper színe van ennek az Elie Saab-költeménynek, amihez passzol a pink szandál.

Rita Ora is csillogott, de még hogy, lehet ha szemből nézem még meg is vakulok ettől a Prada-maxiruhától.

Jennifer Hudson gyönyörű, de a pánt nélküli Tom Fordja inkább egy hétköznapi randira való, legalább kiegészítőkkel feldobta volna...  

Iggy Azalea is visszafogottan fest kék Armani Privé-ben, a színe jó, de amúgy kicsit unalmas..

Beyoncé-t mikor először megláttam, azt hittem terhes, lehet csak rossz szögből kapták le. Felsőtestét ő sem takargatta ebben az uszályos fekete Proenza Schouler-ban.

Már megint fekete...Miley Cyrus-tól engem kiráz a hideg, úgy néz ki, mint egy tizenöt éves tinédzser. Hiába vesz fel akármilyen designer-darabat, esetünkben Alexandre Vauthier-t.

Uramisten Rihanna, cukorkának öltözött vagy inkább pudlinak? Döntsétek el ti...

A bejegyzés trackback címe:

https://l-style.blog.hu/api/trackback/id/tr247153961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása