L-Style

L-Style

Tavasz várás magyar tervezőkkel

2019. február 24. - L-Style

Már-már hagyománnyá vált, hogy a tavaszi szezonben górcső alá veszem a magyar designerek darabjait. Sajnos, hiába támogatnám én is őket, még mindig megfizethetetlen számomra egy tervezői ruha. A másik, ami meglepett, hogy nagyon sokan még nem töltötték fel a 2019-es tavaszi-nyári szezon kollekcióit, így sok helyen régebbi szettet fogtok látni. Viszont egyre sikeresebbek hazai kis kreatívjaink, példa erre, hogy az állam is támogatja a hazai tervezőket, kint voltak például a Milánói Divathéten. A következőkben láthatjátok a kedvenc tavaszi darabjaimat!

aeron.jpg

Tovább

A sikeres üzletasszony gardróbja

Már kiveséztük, hogy mit kell viselni, ha üzleti vacsorára megyünk, most azonban az üzletasszony gardróbjának mélyére nézünk. Valóban csak az unalmas szürke-fekete-sötétkék háromszögben öltözködhetünk? Szigorúan térdig érő szoknyában, dekoltázst kicsit sem mutató felsőben, vállakat eltakaró blézerben létezhetünk ha magas beosztásban dolgozó asszonykák vagyunk? Néhány szabályt nem árt betartani, egy komoly tárgyalásra talán tényleg nem a miniszoknya és a tíz centis körömcipő illik. Amúgy feel free!  

business-attire-for-the-office.jpg

Tovább

Inspiráló nők: Chiara Ferragni

Az utóbbi időben a bloggerek influencerekké avanzsáltak, hiszen az Instagram csillaga továbbra is fényesen csillog. Ha több millió követővel rendelkezel, világcégek hatalmas pénzeket fognak fizetni csak azért, hogy cuccaikkal kapjanak lencsevégre. Az Instagram megváltoztatta az online életet. Sikereit többek között ennek köszönheti Chiara Ferragni is, a theblondesalad.com bloggere. Egyszerű outfit posztokkal kezdte internetes életét, ma már a Harvard külön tanulmányt írt róla és 17 millióan követik Instán.

chiara-ferragni-710x398.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása