L-Style

L-Style

Tavasz várás magyar tervezőkkel

2019. február 24. - L-Style

Már-már hagyománnyá vált, hogy a tavaszi szezonben górcső alá veszem a magyar designerek darabjait. Sajnos, hiába támogatnám én is őket, még mindig megfizethetetlen számomra egy tervezői ruha. A másik, ami meglepett, hogy nagyon sokan még nem töltötték fel a 2019-es tavaszi-nyári szezon kollekcióit, így sok helyen régebbi szettet fogtok látni. Viszont egyre sikeresebbek hazai kis kreatívjaink, példa erre, hogy az állam is támogatja a hazai tervezőket, kint voltak például a Milánói Divathéten. A következőkben láthatjátok a kedvenc tavaszi darabjaimat!

aeron.jpg

Az Áeron márka még mindig a kedvenceimhez tartozik, habár kezdenek nagyon elmenni a bő, lógos irány felé, ami nekem annyira nem nőies. A szokásos, letisztul, kényelmes jelzők illenek a nadrág-top kombinációra is.

celeni.jpg

A Celeni egy kis színt is hoz a nyárba a különleges szabású szoknyával és a hozzá tökéletesen passzoló fehér pólóval. Szeretem azokat a darabokat, amelyekben van egy kis csavar.   

enjey.jpg

Az Enjey márka nem nagyon ismert itthon, pedig Pazicski Miklós itthon is üzemeltett egy boltot még jó néhány éve. Azóta felszámolta a boltot és külföldön tevékenykedik új név alatt. A fehér szoknya felső összeállítás tökéletes egy üzleti ebédre. 

cukovy.jpg

Ismét jöjjenek a színek! Igazán csajos a mintás bő szoknya a bőrdzsekivel, amelyet a Cukovy márka álmodott meg. 

thefour.jpg

Ha inkább vagány, laza csajnak öltöznék, vegyük meg a The Four szoknya-pulcsi kombinációját. Még mindig nincs maxi szoknyám, lehet le fogok csapni erre a zöld különlegességre. 

kata_szegedi.jpg

Szegedi Kata mostanában nincs annyira a rivaldafényben, pedig még mindig ütös darabokat küld a kifutóra. Ez a szaggatott kosztüm is igazán merész.  

nora_sarman.jpg

Sármán Nóra fő profilja az esküvői ruhák, de szerencsénkre készít hétköznapibb cuccokat is. A világoskék, csipkés top-szoknya összeállításban igazi angyalkák lehetünk. 

tomcsanyi.jpg

A Tomcsányi brand természetesen nem maradhat ki a bejegyzésből, hiszen imádom a színeket, mintákát, amelyek már Dóri védjegyévé váltak. Kis házikós ruha, hát nem cuki?

elysian.jpg

Az Elysian márkára akkor figyeltem fel, mikor a tervező, aki a KREA-ba járt megnyert egy Triump pályázatot. A tervező pedig azóta is dolgozik és olyan decens darabokat készít, mint a világoszöld jó kislány ruha. 

A bejegyzés trackback címe:

https://l-style.blog.hu/api/trackback/id/tr5714648267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása