L-Style

L-Style

Kedvencek magyar tervezőktől

2019. december 14. - L-Style

Szinte már hagyomány, hogy minden szezonban bemutatom a kedvenc öltözékeimet magyar tervezőktől. Sajnos a pénztárcám nem lett vastagabb, így ez inkább még mindig csak egy wishlist. Pedig érdemes a sale nevű feliratot keresni, ha designer darabot akarunk venni, mert akciósan picit elérhetőbbek a cuki ruhák, színes szoknyák. Hallottam már olyanról, hogy a tervezői cuccok, főleg egy már befutott márkánál túl vannak árazva és a minőség sem a legjobb, hát nem tudom. Ha egyszer lesz egy magyar designer szépségem, megosztom veletek a tapasztalataimat.  

tomcsanyi2.jpg

tomcsanyi.jpg

A Tomcsanyi még mindig az örök kedvenc magyar designer márkám, imádom a színes, mintás darabjait. Nemrégiben volt egy Bankrupt nevű leárazásuk, ahol azt írták, hogy akciót tartanak, annak érdekében, hogy elkerüljék a csődöt. Hát remélem sikerrel jártak. 

nani.jpg

A Nanushka az utóbbi években tovább menetelt a világhírnév felé, már New Yorkban is nyitottak egy üzletet. Kollekcióról, kollekcióra hozzák a laza, "modern bohemian" stílust. Ez a farmerszoknya egy kis csavarral szuperül feldobhatja a borongós napokat. 

celeni.jpeg

A Celeni is egyre népszerűbb itthon, bár én nem nagyon követem a márkát. Kedvelem az egyediséget, ami erre a mintás nadrágra is jellemző. 

elisyan.jpg

Ha a téli szezonban valamilyen eseményre vagyunk hivatalosak és egyszerűek de mégis elegánsak szeretnénk lenni, ez a fehér egybe ruha jó választás lehet az Elysiantól.

1571855852.jpg

Viktoriabolla bloggerként kezdte, majd divattervezésre adta fejét. Mostani kollekciójában több ismert magyar nővel állt össze és dobott piacra általuk megálmodott darabokat. Ez a különleges szövetkabát Epres Panni kreációja, ami lehet az extra klasszikus kabátunk. 

daige.jpg

Úgy vettem észre, hogy változások álltak be a Daige márkánál, meglepődötten olvastam, amikor a honlapon online brandként definiálták magukat. Stílusos ruháik viszont változatlanok, mint amilyen ez a a karamell színű iskoláslány ruha, ami telitalálat a hétköznapokra. 

8_1.jpg

Abodi Dóra modellje kissé ijesztő, de mindenképpen szerettem volna egy pulóvert is a válogatásba. A fekete, unikornisos sweaterben nem leszünk szürke kisegerek. 

aeron_2.jpg

Az Áeron brand idei téli kollekciója nagyon tetszik, alig tudtam választani, valahogy frissebb, üdébb az egész. Az akáclila naci és a piros garbó különleges párosítás. 

nubu.jpeg

A Nubu most sem tért el a komoly üzletasszony stílustól, de miért is tenné, ha ezzel a vonallal megy a szekér. Valószínűsítem, hogy  a mellény és ruha kellő melegséget ad a hideg napokra.  

Neked ki a kedvenc magyar terveződ? 

A bejegyzés trackback címe:

https://l-style.blog.hu/api/trackback/id/tr2215351834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása