L-Style

L-Style

Golden Globe Red Carpet 2020

2020. január 06. - L-Style

Magunk mögött hagyva egy évtizedet vissza is csöppentünk a dolgos hétköznapokba és a díjátadó szezonba is. Itt a blogon már nagyon régen volt vörös szőnyeges bejegyezés, de most fent tudtam maradni így végig figyeltem a ruhákat és el is hoztam nektek. A sztárok mint mindig, most is kitettek magukért, csillámos sminkben, műpontosan belőtt hajjal és fénylő ékszerek sokaságában vonultak végig a vörös kifutón. Nézzük is ki volt a legszebb a 2020-as Golden Globe díjátadon?

merlin_166703361_5c1e81cf-f12c-4773-858b-8fbf4b6ff2c0-articlelarge.jpg

gwyneth_paltrowfendi.jpg

Gwyneth Paltrow meghökkentően nézett ki ebben a testszínű, teljesen átlátszó Fendi darabban. Nem igazán tudom értelmezni, a kivillanó nyakláncot pedig végképp nem.

kirsten_dunst_rodarte.jpg

Kirsten Dunst szinte minden eseményen a testvér tervező páros, a Rodarte költeményét választja. Se a szín, se a fazon nem előnyös számára.

lucy_boyntonlouisvuitton.jpg

Lucy Boynton  maga a diszkógömb ebben a Louis Vuitton estélyiben és még a sminkje is passzol hozzá. Egyébként ő énekes vagy modell?

rooney_maragivenchy.jpg

Rooney Mara olyan, mint a hattyúk, hófehér és különleges ebben a Givenchy-ben. Én tartanék attól, hogy kiesik a mellem, de tuti oda van ragasztva valamivel a ruha a testéhez a mellrésznél.

zo_kravitzysl.jpg

Zoë Kravitz tekintete elég gyakran ilyen hűvös, ezúttal Saint Lauren pöttyökkel kiegészítve. Inkább egy nyáresti eseményre tudnám őt így elképzelni.

taylor_swiftetro.jpg

Végre színek! Taylor Swift egy hatalmas Etro csodában lépett a szőnyegre, amit egy extra kivágással is megspékelt. 

renee_zellwegerarmani.jpg

Renée Zellweger mosolytalanra műtette magát és ezen az Armani sem tud változtatni, de legalább szuper vékony és szuper szexi is.

margot_robbie_chanel.jpg

Margot Robbie egyszerű de nagyszerű, ebben a Chanel maxi dressben. A haja mondjuk lehetne izgalmasabb.

sienna_millergucci.jpg

Imádom Sienna Miller sárgás színeit, amelyek nem a szokványos red carpet színek és még passzol a díszlethez is. Nem mellesleg pedig Gucci.

scarlett_johanssonveraang.jpg

Scarlett Johannson lenyűgözően fest a Vera Wang hercegnős ruhában. Egyetlen kommentem, hogy a nyaklánca lehetne valamilyen hosszú fazon. De így kell felöltözni egy díjátadóra!

saoirse_ronanceline.jpg

Saoirse Ronan annyira cukifej de ebben a Celine csillogásban valahogy szürke kisegeret csináltak belőle, a haja meg olyan meh.

rachel_bilsonbrockcollection.jpg

A Brock Collection márkát is bírom, általában ilyen barokkos mintákkal dolgoznak, amit most Rachel Bilson prezentált nekünk.

nicole_kidmanversace.jpg

Nicole Kidman is a pirosra és a Versace-re szavazott, ami még jobban kiemeli, hogy csont sovány, a barbi feje pedig kissé ijesztő.

michelle_williamslouisvuitton.jpg

Úgy látom a hófehérség most nagyon menő Hollywoodban, amire jelenlegi példánk Michelle Williams. Nekem tetszik a narancssárgás Louis Vuitton és a plusz kék pántocska még egyedibbé teszi.

jenniferaniston_dior.jpg

Igen, igen Jennifer Aniston tudja mitől döglik a légy és egy klasszikus fekete uszályos Diorban meg is mutatja.

jennifer_lopez_valention.jpg

Nos, Jennifer Lopez sosem unalmas szettjeiről volt híres, most ajándéknak öltözött, amiben a Valention volt segítségére.

helen_mirrendior.jpg

Hellen Mirrer korához méltó ruhát választott és ráncok ide vagy oda, gyönyörű a Dior dresszben.

greta_gerwing_proenza_schouler.jpg

Greta Gerwing maradt a klasszikus fekete-fehér vonalnál és egy hosszú Proenza Schouler öltözékben jelent meg.

charlize_therondior.jpg

Bírom, ahogy Charlize Theron bemutatja ezt a zöld színű Dior toalettet. Bátor választás ez a színkombináció, de rajta minden jól áll.

salma_hayekgucci.jpg

 Salma Hayek bevállalós, ám még nekem is sok ez a Gucci kék-fehér cicivillantós báli ruha. 

rachel_weisztomford.jpg

Rachel Weisz olyan, mint egy drámai szobor ebben a Tom Ford klasszikus estélyiben, legalább egy színes rúzzsal feldobhatták volna.

shailene-woodley.jpg

Elérkeztünk a kedvencemhez, aki nem más, mint Shailene Woodley flitteres kék Balmainban és drámai sminkben.

reese_witherspoonrolandmouret.jpg

Reese Witherspoon sem szokott mellé nyúlni, csodásan fest  Roland Mouret szettben.

dakotafanningdior.jpg

Dakota Fanning tuti terhes, amit ebben a habos babos lila tüll Diorban sem tud elrejteni.

cate-blanchett.jpg

Cate Blanchett egy igazi ikon, aki mint mindig most is extra öltözéket választott. Mary Katrantzou tervező darabjában tündökölt.

Neked ki volt a kedvenced? 

A bejegyzés trackback címe:

https://l-style.blog.hu/api/trackback/id/tr7415395274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása