L-Style

L-Style

Kérlek, ne traktáld a szingli barátodat

2019. november 03. - L-Style

Közelít a 30-hoz vagy talán már el is múlt, és még mindig szingli, hát ez nem normális. Az emberek azért lesznek barátok mert valamiben hasonlóak, házaspároknak, házas barátaik vannak. De mi van akkor, ha valaki kilóg a sorból és egyedülálló a társaságban, ahol mindenkinek van párja? Most adok pár tippet, hogy ne kergesd szingli barátodat az őrületben párkeresési tanácsaiddal. 

1361773-dv-1490101242.jpg

Ma már természetes, hogy a millennial korú fiatalok később házasodnak, nem akarnak csak azért párkapcsolatba kerülni, hogy ne legyenek egyedül. Nem mindenki szenved párakapcsolati függőségben vagy marad egy kapcsolatban, ami amúgy nem működik csak mert nem tudja elképzelni, hogy egyedül aludjon. Azok a barátaid, akik így gondolkodnak, folyamatosan olyan kérdésekkel zaklatnak, hogy mit teszel annak érdekében, hogy kapcsolati állapotod megváltoztasd. Mintha már nem is létezne csak a páros életmód, ennek boncolgatásán kívül más témát nem is találnak. Ha szeretnéd, hogy továbbra is barátok maradjatok, semmiképpen, ne mondogass neki olyan dolgokat, hogy majd csak találsz valakit. Hasonlóak még, a túl görcsösen akarod, majd akkor fog jönni amikor nem is számítasz rá, már amikor teljesen lemondtál róla. Szintén a tiltólistához tartozik, a túl válogatós vagy és a még mindig szingli vagy kérdés. Illetve a párom egyik barátja rendez egy bulit, ahol sok szingli lesz mondat is. Erre tényleg semmi szükség, valószínűleg fog szólni fog az ismerősöd, ha segítségre szorul. A sort folytatom az olyan jellegű tanácsokkal, hogy töltsd le ezt a randi appot, használd azt a társkereső oldalt. Felnőtt emberi lények vagyunk és az ismerősöd tisztában van az internetes társkereséssel is. 

3fdb4621c2db54dceca4da1bb3c74555.jpg

Inkább megértően hallgasd végig, ha a katasztrofális randijait akarja megosztani veled egy üveg bor társaságában. Szimplán kérdezd meg tőle, hogy érzi magát vagy csak úgy kérdezz róla. Nyugodtan hívd meg a baráti összejövetelekre, piknikre vagy más társas eseményekre. Csak azért mert egyedülálló nem kell kihagyni minden buliból. Tudasd vele, hogy mindig számíthat rád, még akkor is, ha neked a párod az első. Hidd el neki, amikor azt mondja, hogy jól érzi magát a bőrében. Bármilyen hihetetlen, az ember lehet boldog akkor is, ha éjjelente egyedül alszik el az ágyban. Majd, ha akar változtat azon, hogy ne egyedül legyen, azzal hogy feszt felhozod neki ezt a témát a helyzet nem, hogy jobb de sokkal rosszabb lesz. 

A bejegyzés trackback címe:

https://l-style.blog.hu/api/trackback/id/tr7215283776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása