L-Style

L-Style

Öt magyar designer táska

2019. november 17. - L-Style

Jó néhány évvel ezelőtt már volt egy magyar táskás bejegyzés, de azóta még több szuper hazai designer tervezői táska készül, így szükségesnek láttam a frissítést. Sajnos, még mindig viszonylag magas az áruk a designer tatyóknak, hiszen a legtöbb bőrből készült egyedileg. Nagyon széles a kínálat, a kézműves babás daraboktól elkezdve a profi bőr táskákon át sok féle stílus közül választhatunk, ha magyar designer darabra vágyunk. A továbbiakban öt márkát mutatok be.

kriszt3.jpg

Blind Chic

A Blind Chic egy sportos, biciklis táskákat gyártó márka, korábban voltak ruháik is, de azt a vonalat talán már megszüntették. Egyszerű, pakolós kis táskákat találhatunk meg náluk, amelyek kiválóan használhatók hosszabb kiránduláshoz vagy egy röpke kiruccanáshoz is. Nagyon cuki és egyedi a kakas logó és a táskák sokszínűsége is. A hátizsákok mellett övtáskákat és a válltáskákat is készítenek. Az anyagokat tekintve vízálló pamutból készül a legtöbb darab. A márka sikerét mutatja, hogy külföldön is kaphatóak a Blind Chic termékek.

bub_burgundy_front.jpgKrisztafejes

A krisztafejes márka egy csajos vonalat képvisel. Itt a vibráló színek a meghatározóak, az egyediséget pedig az bizonyítja, hogy kutya formájú táska is készül a krisztafejes műhelyben. Az én személyes kedvencem a circle bag, ami 2 féle színben érhető el a webshopban. Kisszériás darabok, így nem valószínű, hogy szembe jön velünk az utcán. Hátizsák, tote bag, pénztárca közül is válogathatunk. Egyedi igényeknek is eleget tesz a tervező, te megálmodod, ő pedig megvalósítja. 

kri2.jpg

Gion

A Gion 40 éves múlttal rendelkező táska brand, akinek a megálmodója mérnöknek tanult. Széles a választék, különböző mintájú és színű táskákat lehet kapni. A stílus itt a klasszikus, irodista vonalat követi, de 1-1 trendi darab is megfigyelhető a kollekcióban. Egy ötven éves üzletasszony és egy fiatal egyetemista is megtalálja a neki valót. Kis koktéltáska, aktatáska, pénztárca, bármire van szükségünk, a Gionnál megkapjuk.

gion_cikk.jpg

Petrity

Ezzel a márkával legelőször akkor találkoztam, mikor ingyen írogattam egy fashion oldalnak. Elmentem a bemutatóra, amely egy belvárosi lakásban volt. Azóta hatalmas utat tettek meg a táskák, a Király utca közelében saját üzletet nyitottak. Egyszerű, hétköznapi, elegáns táskákat készít Petrity Dorka, aki szenvedélyből kezdte el a brandet és azért mert nem talált magának megfelelő táskát. Esküvő kollekció is megtalálható náluk.

wdo2rtdppkwaq.jpeg

E'gner

Az E'gner márkára az Instagramon bukkantam, miközben az egyik influencer szorongatta a kezében. Az elegáns, klasszikus vonal képviselteti magát, egy kis játékosságal megfűszerezve. Különleges a fa hatású kézfogó megoldás a házizsákokon. Még csak 2 szezont éltek meg az E'gner táskák, de reméljük tovább gyarapodnak. Ezért még nem olyan hatalmas a válszték, boritéktáskákat, kis válltáskákat és hátizsákokat találunk meg a kínálatban. Ha egy különleges alapdarabra vadászunk itt megtalálhatjuk.  

backback_ruzs-piros_0.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://l-style.blog.hu/api/trackback/id/tr2415309292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása