L-Style

L-Style

Stílusos filmes lakások

2015. január 04. - L-Style

Totálisan filmőrült vagyok, ha tehetném egy moziszobát is építenék saját lakásomba. Addig viszont itt vannak a letöltős oldalak és a laptopom. Nem csak a sztorit, színészeket figyelem, hanem bizony a helyszíneket, lakásokat is, ahol a jeleneteket játszódnak. Néhány műben kifejezetten jó munkát végeztek a díszlettervezők, mert akár én is beköltöznék a filmbéli karakterek kuckójába. Számos klasszikus hely van, mint például Carrie lakása a Szex és New York sorozatból, vagy a filmes változat is elég jó lett. De ott van a Gossip Girlből Serena és Blair luxuslakása is, amit felkaptak a lakberendezők. Nézzük azokat a filmes lakásokat ahova én is bármikor beköltöznék!

here-bathtub-action.jpg

1. The Holiday 

Klasszikus, mégis csak a tavaly előtti ünnepi szezonban sikerült megnéznem. A sztori, hogy a két leányzó besokall és elcseréli lakását néhány hétre. Az interneten bukkanak egymásra, és hamar nyélbe ütik a dolgot. Iris lakása mesés vidéki környezetben található egy eldugott angliai faluban. Amanda viszont egy impozáns luxuslakásban lakik Los Angelesben. Ti melyiket választanátok? 

18_thumb_1_.jpg

17zzzz_thumb_6_.jpg

the-holiday-movie-cottage-cameron-diaz-2.jpg

the-holiday-movie-cottage-kitchen-ad_1.jpg

laext.jpg

06.jpg

amanda-back-of-house-611x343.jpg

lakitchen.jpg

2. Számos pasas

A történet maga, felejthető a kattant főhösnő lakása viszont nem. Egy New York-i emeleti lakás, ami egy embernek szerintem elég nagy. Egy nőnek persze rengeteg helyre van szüksége ami egy kis bohém stílussal van megfűszerezve. Na, persze az sem utolsó, hogy Chris Evans játssza a férfi főszereplőt. Ally és Collin együtt keresik Ally volt pasijait, mert azt hiszi a csaj, hogy, ha húsznál több pasival kavar, nem fogja megtalálni az igazit. Ha kíváncsiak vagytok a végkifejlettre nézzétek meg!   

img_9150.JPG

wyn1.jpg

wyn2.jpg

sypialnia-z-filmu-whats-your-number.jpg

3. One Day

Ez az "ultimate" kedvenc filmem, mindenkinek meg kell néznie legalább egyszer! Tanulságos és elgondolkodtató film, de úgy igazából. Emma és Dexter a diplomaosztókor ismerkednek meg és örökre szóló barátságot kötnek. Anne Hathaway gyönyörű mint mindig, Jim Strugess pedig lehengerlő, iszonyatosan cuki. Emma utolsó párizsi lakását választottam, ami egyszerű, de nagyszerű. Sajnos csak ezt a két képet találtam róla.

bb_one_day_06.jpg

anne-hathaway-440x330.jpg

4. Down with love

Ez egy retró film, így a lakások is retró stílusban lettek berendezve. Kicsit mesterkélt nekem a film, maga a sztori viszont aranyos. A csaj ír egy bestsellert Pokolba a szeremmel címmel, amiben kifejti hogy a nőknek nincs szükségük férfiakra. Igazi birodalommá növi ki magát a könyv, a szerző magazint is csinál. Barbara háza cuki, csajos enteriőrt kapott rózsaszínnel és világos színekkel. Cather Block háza pedig kellően maszkulin jellegű. Ő az a férfi, aki miatt megírta a könyvet Barbara. A legjobban a hatalmas ablakok tetszenek!

barbara-s-apartament-down-with-love-6439153-500-337.jpg

down-with-love.jpg

down-with-love-05.jpg

100.jpg

downwithlove1.jpg

img_7910.JPG

5. Love and other drugs

Utolsó filmünk egyik főszereplője megint Anne Hathaway, imádom ezt a csajt! -Spoiler következik- A történet nem éppen vidám, Maggie halálos beteg. Egy csodálatos loftlakásban él, ahova mindig felviszi az aktuális pasiját. Egybenyitott a tér, sehol egy ajtó vagy elválasztó paraván. Nekem ez egy kicsit egyhangú, de nagyon jól néz ki.

sl1-lrg.jpg

laod-trailer01_058.jpg

fc05be176a9d60fbe4d533514b3764.jpg

love-and-other-drugs-stills-anne-hathaway-and-jake-gyllenhaal-17991523-1600-1016.jpg

open-shelving-ancient-50s-fridge-green-industrial-pendant.jpg

Te melyik lakást választanád?

A bejegyzés trackback címe:

https://l-style.blog.hu/api/trackback/id/tr117037323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Benedith 2015.01.06. 19:25:29

"Iris lakása mesés vidéki környezetben található egy eldugott angliai faluban. Amanda viszont egy impozáns luxuslakásban lakik Los Angelesben. Ti melyiket választanátok? "

Hihetetlen, de igaz: én a falusit választanám. :) Csend, friss levegő, esténként a tűz ropogása a kandallóban... Mmmmm...! ^^

L-Style 2015.01.07. 22:50:36

Egyáltalán nem hihetetlen kedves Benedith. Az én ismeretségi körömben is sokan vannak, akik ezt választanák. :)
süti beállítások módosítása