L-Style

L-Style

Boldog 2013-at!!

2012. december 31. - L-Style

Nem terveztem ezt a bejegyzést, úgy általánosságban semmi szilveszterhez vagy új évhez kapcsolódó dolgot nem akartam itt a blogon. Az évek múltával én is, azokhoz kezdtem tartozni, akiknek a szilveszter már csak egy kötelező bulizás. Mivel úgy érzem év közben éppen eleget bulizok, a szilveszterrel úgy vagyok hagy töltsem úgy, ahogy én akarom, vagy buliban vagy otthon. Jelen pillanatban az utóbbi mellett döntöttem.

Most pedig egy kis összefoglalót szeretnék megosztani veletek, ami nem csak az elmúlt évet öleli fel, hanem a blog indulását is. Világos ugye mindenkinek, hogy a jelenlegi formátumban idén áprilisban kezdte meg életét a blog. De az egész blog.hu-s blogolást ezen a címen, 2009 augusztusában indult neki. Akkoriban, habár ötletekben és témákban nem szenvedtem hiányt, a képeket viszont nem tudtam megformázni, mint tudjuk egy divatblog pedig mit sem ér a színes képek nélkül, így emiatt felfüggesztettem a blogolást. Folyt köv. a tovább gombra kattintva!

tumblr_mfe47eqzkG1qe9qato1_500.jpg

Egészen addig, míg szakmai gyakorlatomat le nem töltöttem, a cotcot.hu női online magazinnál. Akkoriban még teljesen más szerkesztők vitték az oldalt mint most, ez ugye mindenkinek feltűnt már, aki korábban követte az oldalt. Itt rengeteget tanultam az újságírásról, képszerkesztésről, úgy összességében mindenről. Biztattak is, hogy mindenképpen indítsak blogot. Így fogtam magam és a már létező blogomra 2010 áprilisában megírtam első önálló cikkemet, ami rögtön ki is került az Index címlapjára, http://l-style.blog.hu/2010/04/03/sztar_stiliszta. Ez volt a valaha legerősebb napom, 534 lapletöltéssel. Rengetegen idetévedtek, de sajnos vagy nem, nem tudtam megtartani az olvasókat és motiváció híján megint abbamaradt a blogolás. Aztán újra megjött a kedvem, de valami újba akartam kezdeni, ezért átmentem egy másik felületre, a postr.hu-ra, és ott is sikerült kikerülnöm az anyacég, oldalára a life.hu-ra, többek között ezzel a cikkel: http://lstyle.postr.hu/divatos-filmek-annie-hall. Aztán jött egy újabb fordulat, egyik barátnőm energiatúltengésben szenvedve feldobta az ötletet, csináljunk egy blogot együtt, a blog.hu-n. Megemlítettem neki, hogy nekem még megvan ez a felület, és ha működik akkor folytathatjuk itt. Így is történt, és idén áprilisban elkezdtük a cikkek gyártását, már új designnal és fejléccel, amit szintén a már említett barátnőmnek köszönhetek. Most pedig jöjjön egy összegzés az elmúlt hónapok legnépszerűbb cikkeiről.

Május hónapban az egyik vörös szőnyeges eseményt néztétek meg a legtöbben, ami a Cannes-i Filmfesztiválról szólt, http://l-style.blog.hu/2012/05/21/cannesi_film_fesztival. Júniusban rekordot döntöttünk, 105-n látogattátok meg a Fesztiválozásról szóló cikket, http://l-style.blog.hu/2012/06/28/fesztivalkalauz_2012. Júliusban már ezt a számot is túlléptük, 136-an láthattok az Origami olimpiai editorialt és a Hazai csodák című, Tamara Barnoff új kollekciójáról szóló bejegyzést, http://l-style.blog.hu/2012/07/16/nyaralas_tamaraval. Azt hiszem mondhatom, hogy az augusztus volt a legerősebb hónapunk, több poszt is 200 látogatót vonzott ide. Ilyen volt, a magyar ékszertervezőről Dorideáról szóló cikk, http://l-style.blog.hu/2012/08/10/egyedi_ekszerek_764, és az olimpia tervezőiről szóló cikk is, http://l-style.blog.hu/2012/08/13/olimpia_zaro_ceremonia. De a hónap végi Burberry kiegészítős bejegyzést is 128-an néztétek meg. Sajnos a szeptember már nem volt ilyen sikeres, 30 és 40 között mozgott a látogatottság. Október hónapban viszont megint 200-an olvastátok a Születésnapi kívánságlistámat, http://l-style.blog.hu/2012/10/11/szuletesnapi_kivansaglista. November sem a sikeres hónapokhoz tartozik, legtöbben erre a bejegyzésre voltatok kíváncsiak: http://l-style.blog.hu/2012/11/19/sztarok_utcai_stilusa.   

Remélem 2013-ban is velem lesztek és még többet kommenteltek ide vagy akár a Facebook oldalra is. Várom javaslataitokat, miről olvasnátok szívesen és persze, arról is, mi az, amire egyáltalán nem vagytok kíváncsiak. Ide küldhettek: adivatnemkotelez@gmail.com kérdést, óhajt, sóhajt vagy egyéb szöveges megjegyzést is. 

Üdvözlettel,

az L-Style szerkesztői

A bejegyzés trackback címe:

https://l-style.blog.hu/api/trackback/id/tr904989552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása