L-Style

L-Style

Amikor a sminked a holiday

2019. december 15. - L-Style

Igen, már csak kb. egy-két hét van karácsonyig aztán jön a szilveszter, hamarosan az ünnepi időszak kellős közepén leszünk. Ilyenkor elvárt a tökéletes smink és ruha is. Bevallom őszintén én ezzel nem szoktam foglalkozni, mivel nem járok céges karácsonyi bulikba és barátokkal is max. egy kisebb összejövetelt tartunk. Viszont ezek a bulik, jó alkalmak az extra sminkekhez. Elő lehet venni a glittereket, csillámos szemhéjkrémeket, fényes ajakrúzsokat. Nekem igazából nem számít, hogy karácsonyi party vagy szilveszter, én hétköznapi buliba is simán tolom az aranyosan csillogó szemhéjfestékemet. No, de egy szó mint száz, mutatok pár tuti ünnep smink inspirációt.  

merlin_164994276_5f122c3a-9ceb-48b8-b57b-7a599f9baf6b-superjumbo.jpg

 Minden arany, ami fénylik

gold.jpg

Az arany azért jó, mert akár kombinálhatjuk egy kis szürkével, ahogy az első képen láthatjátok. De jöhet hozzá egy fekete tusvonal is vagy akár önmagában is megállja egy helyét egy nude rúzzsal. A Chanel Illusion d'ombre szemhéjkrém is kapható aranyosan csillogó színben. 

Zöldike

grenn1.jpg

gren.jpg

Ne féljünk az erőteljes színektől, mint amilyen a zöld. Ha megfelelőlen eldolgozzunk nagyon szépen kiemeli szemünket. Mindképpen egy nude rúzst használjunk mellé. A Nars és a Milk termékek is Sephorában tuti kaphatóak, így ha ünnep idején jártok arra, mindenképpen nézzetek körül.

Glitters on eye

collageglitter.jpg

Na erről beszéltem, rakjunk strasszköveket vagy glittereket a szemünk köré és mi leszünk a buli királynői. Lehet színes apró darabokkal, mint az első képen de akár tolhatjuk visszafogottaban is és felkenhetünk egy kis csillámló zselét a szemünk köré. A csillámokért érdemes szétnézni a papírboltokban vagy a lakberendezési osztályok dekor részlegein is.  

Újragondolt fekete tus

collageujragondolttus.jpg

A fekete tus vonalat jól ismerjük, legyünk vele egy kicsit merészebbek, húzzuk ne csak felülre, hanem alulra is vagy legyen a megszokottnál vastagabb. Csupán egy jó minőségű tus ceruza kell hozzá. 

Kékes lila

collagekekeslila.jpg

Akárcsak a zöld, a kék is és a lila is feltűnő színek, nyugodtan tegyük az egész szemünk köré. De ha nem szeretnénk full kékbe borulni készíthetünk egy világos lilás végződést a szemhéjunkra. 

Pink a szemeken

collage.jpg

A világos rózsaszín vagy pink színek általában az orcánkra kerülnek de miért ne satírozhatnánk ki vele a szemünk körüli részt. Itt is választhatunk pinkesebb markáns színt vagy egy könnyed púderes rózsaszínt. 

Ezüstös fény

collage2.jpg

Az ezüsttel mi leszünk az est diszkógömbjei, hasonlóan az aranyhoz ez az a szín, amit egy szilveszter este szinte kötelező felkennünk magunkra. 

Erőteljes ajkak

stronglips.jpg

Hangsúlyozhatjuk az ajkainkat is, ha nem szeretjük a hétköznapokban hordani a vörös, narancssárgás, erőteljesebb pink színt, most itt az alkalom. Az öreg szabály itt is érvényes, erős rúzs, visszafogott szemek. 

collage1.jpg

Minden sminkmárka ki szokott jönni holiday kollekciókkal, vegyük szemügyre a Bobbi Brown és az Yves Saint Laurent termékeit. A Mac rúzsban mindig is erős, ünnep ide vagy oda. 

Te hogyan sminkeled magad az ünnepekkor?

A bejegyzés trackback címe:

https://l-style.blog.hu/api/trackback/id/tr1115352480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása