L-Style

L-Style

Hazai csodák

2012. július 16. - L-Style

Már megszokhattátok, hogy figyelemmel kísérjük a hazai divatéletet is. Most következzen egy olyan tervező, akinek ruhái egyediek és kifejezetten hordhatóak. Ő Tamara Barnoff grúz származású multimédia-művész,aki 2004 óta él és alkot Budapesten. Nézzük is meg, mi jellemző az idei nyári Barnoff-darabokra és a nőre, aki viseli őket.

Az érzelmes, de játékos és felszabadult Barnoff nő nem hagyja, hogy ruhái bármiben is korlátozzák. A szabadság volt a Barnoff ház nyári kollekciójának inspirálója, s a filozófia, mely a Barnoff darabokat egyébként is meghatározza: a ruhák az emberért léteznek, az ember soha nem állhat ruhadarabjai szolgálatába. A kollekció alkotásai a nyárból, a fényből táplálkoznak; a szabad, szárnyaló, kötöttségektől mentes nő légiességét szimbolizálják. A kedves, könnyed, mégis letisztult és finom kánikularuhák nem akadályozzák viselőjüket, kellemessé és kényelmessé teszik a mindennapokat. A színes anyagok, printek, a Sophie Magalashvili festményeivel díszített pólók, a laza szabásvonalak vidám, szabad nyarat ígérnek.

tamara 3.jpgtamara 4.jpg

260 2.jpg260.jpg

Fotók: Krulik Marcell Benjamin
Styling: Tamara Barnoff
Modell: Keck Sára

Ezenkívül még találtam néhány csodaszép fotót a 2012-2013-as őszi-téli kollekcióról, amelyet Vivienne Balla fotográfus készített. Mindenképpen meg kell osztanom veletek! Számomra, egészen sajátos hangulatot sugároznak ezek a képek. 

260 1.jpg260 3.jpg 

1812.jpg1815.jpg

260 5.jpg260 4.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://l-style.blog.hu/api/trackback/id/tr224656621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása