L-Style

L-Style

Ezt vedd fel, ha szalagavatóra mész

2019. november 03. - L-Style

Nos, az én szalagavatómon egy darab kép nem készült rólam, vagyis ha feltúrok valamilyen archívumot előfordulhat, hogy találok. Zöld ruhám volt, külön felső és alsó résszel, sokan megdicsérték. Volt, aki egy filmből kinézett ruhát varratott magának és olyan is volt, aki a helyi plázából szerzett be egy tök átlagos fekete ruhát. Viszont, ha vendégként megyünk egy szalagavató ünnepségre szerintem mindenképpen arra kell figyelnünk ne öltözzük túl az ünnepeltet. További outfit ötletek jönnek!

untitled1.png

Mivel ez általában egy családi esemény, így vagy a pasink hívott meg vagy unokatestvérünk esetleg nagyon jó barátunk. Amire még figyeljünk, hogy ne legyünk kihívóak. Kerüljük a mini hosszt és a full flitteres, strasszköves darabok sem ide valóak. 

katemiddletonballgown1112s.jpg

1.jpg

fashion-blogs-slaves-to-fashion-2012-04-04-0412-save-venice-2012-ball-eveningwear-gown-pink-fa.jpgcollage1.jpg

A kék, bizony a kék tuti befutó lehet egy szalagavatóra, már ha szeretjük ezt a színt. Én imádom, tele van a ruhatáram kékes cuccokkal. Ha emellett döntünk, vigyázzunk a kiegészítőkre, feketével vagy valamilyen bézs színnel párosítsuk. jump1.jpgcollage2.jpg

A jumpsuit avagy kezes-lábas nem tartozik a tipikus eseményre való ruhákhoz, de ha bátrak vagyunk próbáljunk fel egyet. Egy ilyenben biztos nem vesszük el a rivaldafényt a bálozótól.

insp_blac.jpginsp_black.jpg

Az örök kis feketét sem hagyhatom ki a sorból, ha nincs kedvünk extrázni válasszuk ezt. Rengeteg csavart lehet tenni ebbe a ruciba is. Ha mégsem lapul még a gardróbunkban, szaladjunk be a Mangoba vagy a Zarába.    collage3.jpg

flower.jpgAttól, hogy ez egy őszi vagy inkább téli rendezvény nem feltétlenül kell a sötét színekhez ragaszkodnunk. Bár ehhez is kell egy kis bátorság, de nyugodtan vegyünk fel egy virágmintás költeményt.

collage4.jpg

58ea0aa2dde28c951a3fd9d468ee2caf.jpg

collage5.jpg

A világos vagy fémes színekkel sem lőhetünk mellé. Ezt dobjuk fel színes, különleges kiegészítőkkel!

Te mész idén szalagavatóra?

A bejegyzés trackback címe:

https://l-style.blog.hu/api/trackback/id/tr8815286026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása