L-Style

L-Style

Izgalmas kollekciók a kifutókról

2018. március 11. - L-Style

Most, hogy végert ért a fashion show dömping New York, London, Milánó és Párizs kifutóin gondoltam, nézzünk meg közelebbről néhány kollekciót. A divatiparban még mindig a divathetek időszaka a legmenőbb, ahol végig nézheted, milyen darabokat álmodtak meg a tervezők a következő szezonra. Amikor mi éppen boldogan élvezzük a napsütést és a tavaszt, addig a designerek már a következő őszre mutatják be ruháikat. Mostanában olvastam egy olyan véleményt is, hogy a digitális világban mennyire van létjogosultságuk a divatheteknek. Miért ne lenne elég az, ha mindenki tolna egy videót az új kollekciójáról? Inkább mutatok pár érdekes kollekciót a divat fővárosaiból!bora-aksu-show-runway-fall-winter-2018-london-fashion-week-uk-16-feb-2018.jpg

New York - Marc Jacobs

A New York-i kifutó az alfa és az omega, ha oda bekerülsz szinte garantált a siker. Nem titok, az amerikai piacon van mondhatni a legtöbb pénz. Nagyon sokan akarják meghódítani az amerikai vásárlók kegyeit. New Yorkban mutatnak be a legnevesebb tervezők. Marc Jacobs már régi motoros a szakmában, de mai napig meg tudja hökkenteni az embereket. Vad színek, bő szabások és merész vonalvezetések jellemzik kollekcióját. Újra menő az oldalttáska a kilencvenes évekből a bőr nadrág és a masnis öv is. 

1.jpg2.jpg3.jpg5.jpg6.jpg8.jpg

Stella Jean - Milánó

Stella Jean nevét nem ismertem korábban, pedig olasz tervezőként már 2011 óta tervez. Először modellként kezdte karrierjét, majd rájött, hogy inkább megvarrná, mint viselné a ruhákat. Armani asszisztenseként kezdte a szakmában, de dolgozott Christian Louboutinnal is. Idei kollekcióját egy atléta inspirálta, szinte mindenhol láthatjuk a versenyeken használt számokat. Mint mindig mos is használta a rétegzés techinkáját, de most könnyedebben. Sportos minták, szellős anyagok, különleges szabások jellemzik a darabokat.

9.jpg10.jpg13.jpg15.jpg

Simone Roche - London 

Simone Roche névjegye a történelmi, grandiózus bemutatók, így ezen idén sem változtatott. Állítása szerint fontos volt, hogy valami olyat hozzon létre, amin túlárad a rétegzés, a sok különféle textúra. Az 1809-es Mary Freer alakja inspirálta, így a kollekció a 19.század stílusjegyeit vonultatja fel. Masnis övek, volmennel teli ujjak, csipke és hálós ruhák, kecske szőrrel kombinálva, Victoriana kabát mind megjelentek a gyűjteményben. 

16.jpg18.jpg17.jpg19.jpg21.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://l-style.blog.hu/api/trackback/id/tr6713729230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása