L-Style

L-Style

Divatos hírek a nagyvilágból

2017. május 14. - L-Style

Már múlt héten is volt egy hasonló bejegyzés, mivel szeretnék belőle sorozatot. Hiszen Instgramon rengeteg érdekes hírt látok egy hét alatt, amelyeket mindenképpen szeretnék veletek megosztani. És külön-külön bejegyzést nem éri meg róluk készíteni. A héten is voltak díjátadok és folytatódtak a Resort vagy más néven Cruise kollekciók bemutatói is.

A Chanel és a Prada után a Dior ház is bemutatta a nyári nyaralásokhoz szánt darabjait a Cruise 2018-as kollekció keretin belül. Lenyűgöző helyszínt választottak, Kalifornia egyik sivatagos részét. Használható képeket szinte csak és kizárólag az Instagramon találtam. Természetesen, itt is az összes neves blogger és sztár megjelent. A kollekció a western stílust éleszti újjá, bohó egyberuhákat, szalmakalapokat, föld színeket láthattunk a Santa Monicai sátorban. 

                      

                      

                      

                       

Mint írtam folytatódnak a díjátadók is, a héten elején került sor az MTV Movie Awards díjkiosztóra. Azt vettem észre, hogy itt nem az A-listás sztárok vesznek részt, hanem inkább olyanok, akik kevésbé ismertek. De természetesen ott volt Emma Watson és az énekesnő Zendeya is.

                     

Amy Schumerről is írtam már korábban, hogy nagyon jó kis színésznő. Szeretem azt, amit képvisel és szuper karriert csinált. Most Goldie Hawn-nal szerepel egy közös filmben, aminek a magyar címe, Oh, anyám. Kicsit furcsa az amerikai Snatch címhez képest. No, de a lényeg, hogy az egyik bemutatón Amy egy extrém kivágott ruhában jelent meg, Antonio Berardi tervezőtől.

             

Nagyon örvendetes, hogy nem csak nálunk szerveznek divatheteket, hanem más kicsi európai országban is. Történt ez így, Tbiliszi-ben is, ami Grúzia fővárosa. Az eseményről még a Vogue magazin is hírt adott, így én sem hagyhattam ki. Nem csak a kifutós, hanem az utcai képeket is érdemes megnézni.   

A következő hír nem tartozik a divatipari hírekhez, hanem inkább a politikához. Franciaországnak nem csak új vezetője, hanem új firs lady-je is lett, Brigitte Macron személyében. Aki nem kevesebb, mint 24 évvel idősebb férjénél. Ezen már sok meglepődnek, mint, ahogy én is, de a francia first lady igen jól tartja magát. 

A bejegyzés trackback címe:

https://l-style.blog.hu/api/trackback/id/tr412500985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása