L-Style

L-Style

Tavaszi szettek magyar tervezőktől

2017. február 16. - L-Style

Mint az közismert imádom a magyar divattervezőket, annak ellenére, hogy sajnos az én pénztárcámnak még mindig megfizethetetlenek az áraik. Továbbra is gomba mód szaporodnak a tehetségesebbnél tehetségesebb designerek kis hazánkban. Vannak, akiknek sikerül befutniuk, mások pedig új szakma után néznek. A siker viszont még mindig nem elég, ha nincs megfelelő háttér, nehéz új évet kezdeni a divat oly gyorsan forgó kerekében. Ezért is néz sok designer befektető felé. A Nanushka, Végó Réka és az Áeron márkának is sikerült meggyőznie milliókkal rendelkező szakembereket. Na de térjünk a lényegre, mit kínálnak nekünk az idei meleg évszakokra? Három kedvenc tervezőm ruháit nézhetitek meg a továbbiakban.

Tomcsányi
Róla már volt szó korábban is a blogon, imádom. Mindig színes, mindig vidám ruhákat kapunk tőle. Nem csak a színekkel, hanem a fazonokkal is játszik. Szoknya, bő nadrág, ing egyaránt megtalálható a gyűjteményben. Teljes mértékben hordhatóak és nem csak a vékony lányok vehetik fel a maxi szoknyát vagy a csíkos inget. Szintén megjelennek a márkára jellemző különleges printelt anyagok. Jó pár darab jöhetne a gardróbomba. Tőle megszokott módon, mindig találunk magyar vonatkozást az inspirációt illetően. A mostani kollekciót a szocialista korszak május elsejei felvonulásai ihlettek. 

       

       

       

       

       

        

Artep
Az Artep márka nem annyira ismert itthon és nem is állít elő akkora kollekciókat, mint a korábbi tervező. Balogh Petra letisztult ám mégis egyedi ruháit szintén kedvelem. A Kreában tanult lány, az idei szezonra piros, rózsaszín és fehér gyönyörűségeket tervezett számunkra. Egyszer mondta anyukám, hogy a piros, rózsaszínnel nem jó párosítás, hát az Artep tervezője erre rácáfolt. Rövid pólókat, gombos szoknyákat, cipzáros egybe ruhákat is láthattunk a kifutón. Összességében egy színes, játékos kollekció született.

      

     

       

       

Áeron
Az abszolút favorit márkám pedig nem más, mint az Áron Eszter által tervezett kincsek. Nem régiben ügyvezető igazgatójukat, Lászlóffy Vivient a Forbes beválogatta a sikeres 30 alattiak listájába. A magyar média cikkezet is hírről, ami jót tett a brand hírnevének is. Elsősorban külföldi piacok számára árulnak, habár a központ Budapesten található. Debütálás óta figyelemmel kísérem az Áeront és sosem okoz csalódást, egyszerű, kortárs darabjai mindig lenyűgöznek. Az idei kollekcióban is megfigyelhető a természetes elegancia, világos színárnyalatok, minőségi kivitelezés.

       

      

       

      

       

A bejegyzés trackback címe:

https://l-style.blog.hu/api/trackback/id/tr7612265560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása