L-Style

L-Style

Stílusikon: Leila Yavari

2015. január 08. - L-Style

Első pillantásra a hölgy könnyed öltözködésére lettem figyelmes, majd egy kis utánaolvasás megtudtam, hogy a Stylebop online divatshopjának igazgatása előtt a Berkley Egyetem PhD programjára járt politikatudományból. Rögtön még érdekesebbnek tűnt az élete. Hogyan is kerülhetett kapcsolatba a divattal?

Az egyetem alatt kezdett el modellkedni, aztán buyer lett belőle. Még egy érdekesség, hogy Iránban született, de Los Angelesben nőtt fel. Így a divat iránti szenvedélyére hatással volt perzsa származása is, legfőképpen édesanyja különleges stílusa. Tanulmányai alatt jött rá, hogy a divat sokkal több, mint csilli-villi ruhák, móka, kacagás. Néhány évig még csinálta az egyemet és a modellkedést is, de végül a divatipar mellett tette le a voksát. Az első években félt, hogy biztos jövőjét dobta el, de, miután megtalálta a Stylebop állását Németországban, minden kételye elszállt. Valószínűleg azért is hezitált kezdetekben, mert iráni származása miatt ő és testvérei is úgy érezték, hogy valami komoly dolgot kell csinálniuk.

Stílusa egyszerre maszkulin és feminin, nagyon jól keveri az elegáns darabokat a lazább cuccokkal. Bátran hordja a színeket, de a fekete sem hiányzik gardróbjából. Mesterien bánik a fazonokkal is, szűk szoknyához általában lengébb felsőt választ. Magassága ellenére nem fél a magassarkú cipellőktől sem. Kiegészítők tekintetében a kevesebb több elvet képviseli, egy csinos karóra és egy karkötő bőven elég neki. 

A bejegyzés trackback címe:

https://l-style.blog.hu/api/trackback/id/tr897048625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása