L-Style

L-Style

Alapdarabok az új szezonra

2014. március 19. - L-Style

Igen, igen még mindig a tavasz és a nyár lesz az apropója ennek a bejegyzésnek is. Hirtelen jött ez az évszak, de én annál inkább örülök neki. Olyankor a legjobb, mikor még nem süvít a szél, nem rohasztó a meleg, hanem egy kiskabátban és nyitott cipőben élvezhetjük a mindennapokat. Az összeállításban elsősorban nem a trendeket vettem figyelembe, inkább azt, mi az, ami hasznos, ha meglapul gardróbunkban az évnek ezen szakaszában. Legyen az szoknya, ruha vagy éppen az elmaradhatatlan bőrdzseki. Katt a továbbra!  

pic_6829_13472674981.jpg

#1 Bőrdzseki

Ez az a darab, ami tényleg nem hiányozhat senki szekrényéből. Teljesen mindegy, hogy egyébként a romantikus vagy bohém stílust kedveled. A bőrdzsekit bármihez fel lehet húzni, ahogyan a képeken is látjátok. Bátran párosítsd tüllszoknyával, farmerral vagy akár koktélruhával is. Érdemes nagyobb összeget szánni erre az örök darabra.

1.png

2.png

ok.png

#2 Crop top

 

Ez egy cseppet kakukktojás, hiszen nem a legfontosabb darabokhoz sorolnám a crop topot. Viszont, amikor negyven fok meleg van kint, bizony hasznos cucc lehet. Illetve egész decens darab ez, mert úgy tűnik, mintha sokat mutatna, de egy magasított derekú szoknyával vagy nacival pont annyi látszik ki a hasunkból, amennyi még belefér. Egyetlen hibája, hogy lapos hasú lányokon mutat a legjobban. 

1_1.png

2_1.png

3_3.png

#3 New Balance csuka

 

Na, ez az a sportcipő, amit, ha meglátok egy lányon, tudom, hogy tutira külföldi az illető. Azért persze lassacskán a magyar lányok köreiben is felüti a fejét a sportos cipő. Korábban kizárólag laza outfitekhez tudtam elképzelni, farmerhez, rövidnadrághoz. Mára azonban nyugodtan megszeghetjük a szabályt és felvehetjük elegánsabb darabokhoz is. Persze nem árt némi bátorság hozzá. Szuper kényelmes viselet lehet egy rohangálós napon.

2_2.png

1_2.png

3.png

#4 Pasztell cucc

 

Ezt a színt már említettem korábbi bejegyzésemben is. Már pár szezon óta jelen van, most, ami nagyon népszerű az a baby blue, magyarul babakék. Olyan ártatlan szín, szerintem majdhogynem mindenkinek jól áll. Válassz ilyen színű felsőt, dzsekit vagy ruhát. 

1.0.png

2_3.png

3_2.png

 #Geographic minta

 

Ez tulajdonképpen a törzsi minta továbbbonyolítása. Számos neves tervező dolgozott ilyen mintákkal ebben a szezonban. Idesorolhatjuk a föld színeket, a fekete-fehér egy anyagon való találkozását, de ugyanígy a szivárvány színeit is. A lehetőségek tárháza határtalan, ha ilyen mintát szeretnénk viselni. Legyünk merészek, párosítsuk a különböző mintákat.

2_4.png

1_3.png

3_4.png

 Neked mi az elengedhetetlen tavaszi darabod?

A bejegyzés trackback címe:

https://l-style.blog.hu/api/trackback/id/tr785865227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása