L-Style

L-Style

Így sminkeld magad tavasszal!

2014. március 13. - L-Style

Túlvagyunk a divatheteken és a díjátadószezonon is, sebesen haladunk a tavaszba. A kifutókról nem csak a legújabb öltözködési trendeket, hanem sminkeket is elleshetjük. Nagyon fontos, hogy minden tervező egyedi lookot álmodjon meg. Néhol extrém festési technikákat, élénk rúzsokat, waxolt hajat láthatunk. Nem félnek kiélni kreativitásukat a modellek sminkjei terén sem. Összeszedtem nektek az idei meghatározó sminkelési trendeket!

balmain2.jpg

#1 Narancssárga rúzs

Több tervező is ezt a színt használta az ajkak színezéséhez. Választhatunk élénk, matt vagy fényes közül is. Leginkább világos bőrhöz mutat jól, de akár enyhén barna bőrűek is kipróbálhatnak egy mattabb árnyalatot. Viszont a szemeket már ne nagyon hangsúlyozzuk. Szempillaspirált és maximum fekete szemceruzát használjunk.

Névtelen-1.png

2_1.png

1.png

#2 Nulla smink

Na, erről a techinkáról nincs sok mondanivalóm. Egyszerűen ne viseljünk semmiféle dekorkozmetikumot. A természetesség kerül a középpontba. Itt inkább arra ügyeljünk, hogy a pattanásainkat, mitesszereket egyenletesen elfedjük, már akinek van. Érdemes beruházni egy jó minőségű korrektorra és púderre.

1_1.png

2_2.png

#3 Fekete-kék szemceruza

Ennek a terméknek a használata már-már klasszikusnak számít. Legutóbb egy gimnáziumban volt szerencsém járni, ahol szemrevételeztem a tablóképeket. Nem viccelek, a lányok 95%-ának ki volt húzva alul a szeme. Sajnos, azonban fel kellene ismerni, nem áll jól mindenkinek. Kezdő sminkes koromban én is rögtön kihúztam a szemem, majd észrevettem, hogy az egyébként is kicsi szemeimet még jobban összehúzza. Viszont, akinek jól áll, bátran húzza ki, egy élénk rúzs és máris kész a hétköznapi make-up.

1_2.png

2_3.png

3.png

#4 Pasztell szemhéj

A szemhéjpúderek is régóta biztos pontjai a szemre való sminkeknek. Idén nem csak ruháinkat fogják meghatározni ezek a színek. Választhatunk bátran világosrózsaszín, lila, zöld között. Mivel nem extrém színek, nyugodtan párosítsuk sötét rúzzsal és több réteg szempillaspirállal.

1_3.png

2_4.png

3_1.png

 

Ti fogtok valamilyen új smink cuccot venni tavasszal?

A bejegyzés trackback címe:

https://l-style.blog.hu/api/trackback/id/tr825856235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása