L-Style

L-Style

Nemzetközi bloggerek kedvenc szettjei

2014. március 06. - L-Style

Lassan beköszönt a tavasz! Elő lehet venni a kis kabátokat, bőrdzsekiket, balettcipőket és az élénk színeket. Idén is számos új trend közül válogathatunk. Összeszedtem nektek néhány elismert blogger kedvenc szettjeit az új szezonból. Katt a továbbra!

főoldal.png

 

1.png

Egyik kedvenc bloggerem, igazi kaméleon. Leandre Medina pár éve robbant be a Men Repeller nevet viselő oldalával és egy csapásra meghódította a divatipart. Ő Giambattista Valli kollekciójából választotta ezt a különleges sortot és crop topot. Szerinte egyedi a peplum és szoknyahatás, unikornissá változol viselésével. Fel lehet venni egy fehér selyem blúzzal, de akár fehér atlétával és edzőcipővel is.  

2 .png

Caroline az egyik legizgalmasabb street style oldal szerkesztője. Az ő kedvence a menta színű kabát a Burberry-tól, hiszen idén a pasztell színek lesznek a menők. A másik look egy tiszta fehér összeállítás a Balmain-tól, amiben legjobb a különleges csipke top tetszik neki, és reméli, hogy talál hasonlót olcsóbb kategóriában. 

3 ok.png

Hanneli modellből lett divatberkekben is elismert stylist. Az első szett egy ruha narancssárga harisnyával a Miu Miu-tól, ami lágy, ugyanakkor markáns viselet is egyben. Leginkább egy party-ba érdemes felvennünk, lapos talpú cipellővel. A második egy Céline look, hatalmas szoknyával és egyszerű toppal párosítva. Legszívesebben a divathetek alatt biciklizne ebben, átmeneti kabáttal megtoldva. Az utolsó pedig egy 90-es évek stílusában készült Rodarte szett. Kitűnő inspirációs forrásként szolgál, hogy belevigyünk egy kis kilencvenes éveket ruhatárunkba. 

4.png

Candice szintén modellből vált fotóssá, rendkívűl inspiráló blogja mindenképpen megér egy pillantást. A virágos ruha Mary Katrantzou tervezése. Candice számára ez a tökéletes party ruha nappalra és estére is. A pizsamás összeállítás pedig Alexander Wang műve. Bloggerünk, nagyon kedveli a férfias sziluetteket, és ez az elloptam a pasim business ingjét különösen tetszik neki. Kombináljuk oversize pulcsival, szűk farmerrel és loafer fazonú topánkával. 

5.png

Utóljára szintén egy street style oldalt működtető kedvenceit ismerhetitek meg. Tamu oldalán leginkább modellek hétköznapi outfitjeit követhetitek. Altuzarra fejéből pattant ki a fehér top és a különleges csíkos szoknya, amire csak annyit mondott Tamu, hogy "so chic". A kockás ruha, kabát párosítás Marco de Vincenzo munkája. Ezt a sportos, laza szettet viselhetjük megbeszéléseken vagy egy milánói esti vacsorához is. 

A bejegyzés trackback címe:

https://l-style.blog.hu/api/trackback/id/tr995838637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása