L-Style

L-Style

Őszi-téli trendek

2013. szeptember 23. - L-Style

Az a helyzet, hogy imádom a nyarat és eddig nem éreztem úgy sosem, hogy várom az őszt. Valószínűleg ebben az is szerepet játszik, hogy már nem kell napi szinten kötelező jelleggel semmilyen intézménybe járnom. Idén tehát örülök, hogy végre elő lehet venni a sálakat, ballon kabátokat, bőr dzsekiket, kalapokat és még számos őszi cuccot. Nézzetek is meg, hogy a designerek szerint mi lesz ősszel és télen a menő. Katt a továbbra!

Széles ujjak

széles ujjak.jpg

szélles ujjak 2.jpg

Ezt a felső ruházatoknál figyelhetjük meg, kabát, top, ruha is készült így. Egyszerűen megunták a szimpla karhoz tapadó ujjakat és kitalálták ezt az elálló verziót. Most még enyhe az idő nyugodtan felvehetünk egy-egy ilyen topot, ám ha téliesre fordul az idő nem éppen praktikus. Viszont akkor meg ott lesz a hosszú kesztyű, így akinek ez bejön abszolút hordhatóvá lehet tenni. Itthon még nem hemzsegnek az üzletek ilyen daraboktól de a HM honlapján rábukkantam egy kabátkára és a River Islandtől is rendelhettek.

széles ujjak 3.jpg

Színes csíkok

csikos.jpg

csikos 2.jpg

Nincs új a Nap alatt, szokták mondani a fashinoiszták. Erre mi is csak bólogatunk, hiszen a csíkok már néhányszor betörtek a kifutókra. Most ősszel viszont, már sokkal merészebbek lettek a tervezők, hiszen a szín skála minden részében láthatunk csíkokat. Lehetnek vastagok, vékonyak, keresztbe vagy hosszába is a kabátokon, nadrágokon. Szerintem ez az a minta, ami mindenkinek jól állhat ha megfelelő színben és formában viseli. Plusz feldobja az egész szettet, ha élénk színekben hordjuk.

csikos 3.jpg

Boyfriend kabátok

boyfriend kabi.jpg

boyfriend kabi 2.jpg

Igen, már a nevében is benne van a lényege, vedd le a fogasról a pasid két számmal nagyobb kabátját. Ebben az évben már olyan hatalmasak lettek a kabátok, hogy akár kétszer is beleférünk, nem fognak bolondnak nézni. Cipzáros, gombos fajtában is készültek. A színek közül most a világosabb cukor színek lesznek trendik, mint amilyen ez a Céline darab. De válogathatunk sötétkék, szürke vagy kockás közül is. Nekem ez már kicsit sok, esetleg ha nincs még -20 fok kint hanem csak egy kis szellő, belefér. De a nagy télben inkább olyan darabot választok magamnak, amiben nem fúj szét az északi szél.

boyfriend kabi 3.jpg

A nagy kékség

kék 2.jpg

kék 3.jpg
A színek tekintetében számos tervező a kék különböző árnyalatihoz nyúlt. Láthattunk királykékek, baba kéket és még türkizt is. Nem fukarkodtak ezzel a színnel, néhány modell tetőtől talpig kékben pompázott. Így tégy te is, kék pulcsi, kék gatya és tuti, hogy vidáman indul a nap! Kiegészítőket válassz fekete színben, táska, cipő jól mutat a kékséghez.

kék.jpg

Kockás

kockás.jpg

kockás2.jpg

A csíkos minta mellett meghatározó lesz még a kockás is. Kockák a kabáton, a ruhákon, nadrágokon is. Az egész nem redukálódik csak a skót kockás mintára, hanem megjelennek a nagyobb méretűek is. Ezzel viszont vigyázzunk, veszélyesebb mint a csíkok. Csak megfelelő mennyiségben hordjuk őket. Színekben itt sincs megkötés, lehet fekete-fehér de akár színes is ez a minta.

kockás 3.jpg

Szőrme

szőrme 2.jpg

szőrem.jpg

A szőrmét az egyik legjobb téli anyagnak tartom, hiszen melegít. Kabátot évek óta, csak ilyen belsejűt veszek. Most azonban, nem csak az egész ruhadarab lehet szőrméből, hanem díszként is funkcionáltat a ruhán, vagy a felsőn például gallérként. Az egész megjelenésünknek ad egy elegáns vonalat, ha szőrmével dobjuk fel. Természetesen kizárólag mű verzióban ajánlom, nem vagyok állatvédő fanatikus de azért egy valaha élő állat szőrét biztos, hogy nem húznám magamra.

szőrme 3.jpg

Nektek melyik trend tetszik a legjobban?

 

Képek forrása: http://www.style.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://l-style.blog.hu/api/trackback/id/tr85529041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása