L-Style

L-Style

Ifjú titán: Mark Molnar

2013. február 07. - shesso

Izgalmas anyag landolt az L-Style postaládájában a Mark Molnar márka bemutatkozó kollekciójáról, és mivel szeretünk teret adni a színvonalas, hazai tervezőknek, most őt is bemutatjuk nektek.

1.jpg

2013-as őszi/téli kollekcióját egyik kedvenc magyar divatfotósunk, Balla Vivienne fényképezte.

17.jpg

Márk 1989-ben született, első táskáját középiskolás korában, anyja egyik kidobott bőrszoknyájából varrta, majd szenvedélyévé vált a régi bőrruhák gyűjtése és újrafeldolgozása. Később az ELLE magazin asszisztensi pozíciójában betekintést nyert a divatszakmába, és a táskák mellett autodidakta módon kabátokat, bundákat, egyéb kiegészítőket kezdett el készíteni.

Fő inspirációs forrása a 30-as, 40-es évek hűvös eleganciája, de a street style iránt is érdeklődik: még a neves The Sartorialist oldalon is szerepelt: Scott Schumann Párizsban kapta lencsevégre.

Téli kollekciójában a különböző anyagok keverése, a szőrme, bőr és szövet dominál, és az elegáns fényes, selymes és puritán felületek váltakoznak, melyek bemutatására kitűnő választás volt a fekete-fehér kampányfotó-sorozat.

Nézzétek meg a lookbook legjobban sikerült összeállításait! A képek forrása: www.markmolnar.hu

IMG_9082.jpgIMG_9094.jpg

IMG_9088.jpgIMG_9114.jpg

IMG_9103.jpgIMG_9078.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://l-style.blog.hu/api/trackback/id/tr955065964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása