L-Style

L-Style

Kismamáknak és nagylányoknak

2012. május 24. - L-Style

A 2in1 márka több okból is különleges a magyar divatpalettán. Egyrészt a formabontó, újító dizájnt öko-textíliákkal párosítja, másrészt bár a ruhákat kismamáknak tervezték, valójában bárki által hordhatóak, ezért a tinilányoktól a nagymamákig gyakorlatilag minden korosztályt megtalálunk a vásárlói körében. Nagyon fontos elv a hazai tervezés és gyártás. Jarolics Judit Mikita Móni divattervezővel együtt tervez minden darabot. A ruhák varrása is itthon történik. A munka a textília kiválasztásával kezdődik, majd a kismamák, anyukák igényeit szem előtt tartó tervezéssel folytatódik. A 2in1 az alkotásról szól, és tulajdonképpen egy teljes jogú divatmárka: évi két kollekció készül, a tervezők saját inspirációikat ültetik formabontó stílusokba.

facebook_3_img_0151-00.jpg































Idén is formabontó stílusban zajlott a fotózás, ezúttal Badacsonyban, egy présházban A fotókat Georgij Merjas fotós és Kiss Heni divatstylist jegyzik, a ruhákat Jarolics Judit és Mikita Móni tervezték. A 2in1(www.2in1kismamaruha.hu) a WAMP rendszeres partnere, jelenleg a MOM parkban lévő pop-up store-ban láthatod a kollekciót május 18-26 között. 

A 2in1 üzlete különleges, újrahasznosított bútorokkal van berendezve. Az újrahasznosítást a tervezők nagyon fontosnak tartják. A bolt a Cellux csoporttal együttműködve szeretné megmutatni az embereknek, hogy mások által hulladéknak ítélt dolgokból mennyi hasznos tárgyat lehet létrehozni.

facebook_1_img_0015-00.jpg

facebook_2_img_0091-00.jpg

facebook_2_img_0060-00.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://l-style.blog.hu/api/trackback/id/tr934532769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása