L-Style

L-Style

Ruhák tavaszra magyar tervezőktől

2018. március 15. - L-Style

Na, hát a magyar tervezők iránti szeretetem nem csappant meg, annak ellenére, hogy továbbra sincs büdzsém egy darabra sem. Valahogy mindig sikerül elvernem a pénzem a Zarában, H&M-ben és társaiban, pedig leárazáskor lehet érdemes lenne figyelnem kedvenceimet. A tavasz azonban beköszöntött, ha van pénze az embernek, ha nincs. A nappalok hosszabbak és a hőmérséklet is felkúszott. Elő is lehet venni a tavaszi kis ruhácskákat, szoknyákat. Én az utóbbi években kaptam rá a szoknyákra és egybe ruhákra is. Valahogy mindig vettem egy nadrágot, felsőket és kész le volt tudva a ruha vásárlás. Mellékesen megjegyzem nem olyan egyszerű a nem gebe alakomra ruhát találni. Ennek fényében össze is szedtem néhány magyar divattervező által tervezett ruhát tavaszra!
guest-dress-montage.jpg

Abodi

abodi.jpgHol vannak már azok az idők, mikor színes, mintás viszonylag letisztult darabokat készített Abodi Dóra. A couture darabokat készítő designer székhelyét Milánóba tette át, és megalapította az Abodi univerzumot. Bizonyítékul szolgál a 2018-as tavaszi-nyári kollekció kampány szlogenje is, amely az Arrival to planet Abodi címet viseli. Én ebben az áttetsző, rétegzett, buggyus ujjú ruhában szívesen megérkeznék.

Nanushka

nani2.jpgEvezzünk valamelyest hagyományosabb vizekre, mint amilyen Nanushka pöttyös ingruhája. Az utóbbi időben olvastam, hogy a brand frissítésen ment keresztül, hiába a pár évvel ezelőtti több milliárdos befektetés, nem volt elég a fejlődéshez. Ma már Baldaszti Péter üzletember is beszállt a bizniszbe, így a Sándor Szandra által alapított márka tovább tör a nemzetközi piacok felé.

Anna Daubner

anna.jpgDaubner Anna designer cuki szetteket szokott összerakni. Csajos, vidám márkának találom a fiatal tervező által készített darabokat. Nem régiben üzletet is nyitottak tervező barátnőjével közösen, ahol személyesen is megtapogathatod a ruhákat. A fehér, rojtokkal díszített ruha tökéletes egy tavaszi de akár nyári estéhez is.

Nubu

nubu.jpgA Nubunak nagyon jól megy mióta csatlakozott a Garam Judit alapítóhoz egy igazi tervező, Kovács Adél is. Fogalmam sincs miből tudnak kettő butikot is finanszírozni az Andrássy úton, de inkább örüljünk neki, hogy magyar márka is képviselteti magát. A Nubu nem a színes, mintás ruháiról híres, inkább a fekete, szürke, fehér vonalon mozognak. Sikerült azonban rábukkanom erre a mintás maxiruhára, ami nálam telitalálat.

Je suis belle

je_suis_belle.jpgA Je suis belle akkoriban vált ismertté, amikor a Nanushka és a Use is elkezdett szerepelni a magyar médiában. Sajnos azóta a Use már megszűnt, viszont a Dévényi Dalma és Kiss Tibi által alapított márka azóta is sikeres. Mindig egy kicsit bolondosabb, alternatív vonalat képviseltek. Tökéletesen passzol a márkához a színes, bohókás ruha, amit leginkább egy hippi anyukán tudok elképzelni.

Áeron

aeron_1.jpg

Áron Eszter márkája mostanában valahogy nem a szívem csücske, kicsit unalmas darabokat látok. Pedig imádtam a letisztult, modern, légies textileket szezonról szezonra. Láttam őket élőben, amikor tavaly Madridba repültek, az ügyvezető igazgatóval, akit beválasztottak valamilyen Forbes sikerlistára. A kék vászonruha egyszerű, de nagyszerű a napsugaras tavaszi napokhoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://l-style.blog.hu/api/trackback/id/tr2313734980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása