L-Style

L-Style

Trendek a szépségiparban 2018-ra

2018. január 20. - L-Style

Habár már jócskán benne vagyunk az évben, mégis érdemes szétnéznünk a beauty világban. A 2017-es év egyértelműen az unikornisokról, Rihanna sminkmárkájáról, Kylie folyékonyrúzsokról szólt. A sminktrendeket is szerintem manapság leginkább az Instagram diktálja, egy-egy blogger felkap valamilyen márkát és mindenki majd azt akarja. Mint például a Deciem megjelenése, remélem a beauty függők már kívűlről fújják a márka filozófiáját, miszerint tophatóanyag tartalmú termékekhez olcsó áron juthatunk hozzá. Nézzük, mi az ami felborzolhatja a kedélyeket idén!

beauty-trends-2018.jpg

Mindent egyben sminkkészletek

Miért vennénk rúzst, pirosítót, szemhéjpúdert, highlightert külön-külön ha mindent megkaphatunk egyben? Hozzá vagyunk szokva ahhoz, hogy mindent gyorsan megkapunk, azonnal a rendelkezésünkre áll bármi. Ezt a világmárkák is felismerték és már elkezdték piacra dobni a mindent kínáló készleteket. Nem kell magunkkal cipelni egy egész neszesszert, különböző tégelyekkel, hanem csak egyet. Használhatjuk a rúzst pirosítóként, míg a szemhéjpúdert highlighterként.

480d57c25283cf7b29e1fdc3351fbbd5.jpg

Bőrápolás, mint smink

Most már nem azon lesz a fókusz, hogy mennyi sminket kenünk magunkara, hanem hogy milyen arcápolókat használunk. Előtérbe került a természetes, ápolt bőr mindenféle színes-szagos tuning nélkül. Nem az lesz a menő, hogy mennyi alapozó lesz a fejünkön, hanem hogy mennyire makulátlan pofikánk. Jöhetnek az arckrémek, szérumok, esszenciák és társaik. Készüljünk a #nomakeupselfies hashtagre!

Glitter mindenhol

Na, azért azt hogy most a természetes bőr lesz a középpontban nem azt jelenti, hogy nem veszíthetjük el a fejünket. Csilloghat a szemünk, az ajkunk és arcunk is. Az unikornis után jöhetnek a glitterek, csillámporok és fénylő cuccok. Glitteres szemsminkek már megjelentek a Fenty beauty-nál. Mostantól semmi sem szab határt a csillogásnak!

beauty-trends-2018-glitter-makeup.jpg

Electric szemhéj

A szemsminkek terén is merészek leszünk, nyugodtan használjunk élék, villanó színeket. Rikitó kék, pink vagy sárga tus, szempor is felkerülhet a szemünkre, már ha elég bátrak vagyunk hozzá. A 2018-as Pantone szín a violalila lesz, amit használhatunk a szemünkön is. Úgy tűnik, vége a nude színeket tartalmazó Naked palettáknak.

electriceyelids.jpg

Olajat az arcodra

Veszélyes is lehet, hiszen mi történik, ha valakinek alapból zsíros a bőre? Nem ajánlják, hogy olajjal kenegesd, mert még zsírosabbá válhat. De, ma már annyira fejlett a kence iparág, hogy ha a megfelelő olajat használod, jót fog tenni a bőrödnek. Ilyen lehet például a természetes mandulaolaj. A fontos, hogy nézz utána, mi az, ami jót tesz a bőrödnek.  

b722069925a8a5f92d3e469197b16104.jpg

  Mit vársz már a 2018-as trendek közül?

A bejegyzés trackback címe:

https://l-style.blog.hu/api/trackback/id/tr2313590921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása