L-Style

L-Style

CFDA 2017 Red Carpet

2017. június 10. - L-Style

Habár már öt napja történt, mindenképpen meg kell emlékeznem a legnagyobb amerikai divattervezői díjátadóról. A Met mellett az Amerikai Divattervezők Tanácsának ünnepsége a legjelentősebb divatesemény New Yorkban. A szervezet minden évben megválasztja az év tervezőjét és más díjakat is átadnak. 2009-től Diane von Fürstenberg a tanács elnöke és céljuk, hogy fejlődést biztosítsanak a jövő nemzedékének különböző támogatói tevékenységeikkel. Idén a Hammerstein Ballroom nevű helyen gyűltek össze a hírességek és természetesen az összes valamire való modell, designer múzsáikkal együtt megjelent. Lássuk csak, ki miben villogott!
  

Nicole Kidman engem Cannes-ban elkápráztatott, az összes vörösszőnyeges ruhája tetszett. Most egyszerű és nagyszerű volt Oscar de la Renta-ban. Lily Aldridge pedig egy testszínű csillogós Jason Wuban fotózkodott. Amanda Peet nem az ismert színésznőkhöz tartozik, én mégis láttam néhány filmben és imádtam! Egy virágos Brock Collection nevű ruhában érkezett, amit szintén imádok. Arizona Muse topmodell az amerikai Michael Kors tervezőtől választott. A cuki színésznő, Kate Bosworth is Brock Collection-t viselt, míg a manöken Karlie Kloss Diane von Fürstenberg-et.Bella Hadid ellopta a stílusom és ő is frufruval jelent meg egy Off-White elnevezésű kabátruhával kiegészülve. Meg Ryan pedig csodásan nézett ki Christian Siriano által tervezett estélyiben. Elsa Hosk valószínűleg modell, de ebben nem vagyok biztos, amúgy Philosophy márkájú ruhát viselt. Amber Evangeline Valletta is divatmodell és Oscar de la Renta-ban pompázott. Az Olsen lányok természetes saját maguk által tervezett öltözékben érkeztek, ami a The Row. Ugyanígy tett Bella Hadid is, ami sajnos rendkívűl előnytelen számára.Eva Chen, az Insatgarm divat együttműködéseinek igazgatója, Sies Marjan-ban pózolt, míg Hilray Rhoada Marchesa-ban.   Brooke Shields egy számomra ismeretlen tervező darabjában, Sachin & Babi-ban nézett farkas szemet a fotósokkal. Na, felismeritek a This is us cuki anyukáját, Mandy Moore-t ebben a vadító sminkben és  Kate Spade ruciban? Mert én nem nagyon...
Diane Krüger szeret kitűnni, ami sikerült is neki az élénkkék Monse egyberuhában. Olivia Palermo pedig szerintem terhes, legalábbis úgy néz ki ebben a Banana Republic ruciban.
Kerry Washington is, mint mások sárgás árnyalatú designer darabban álldogált Parabal Grungtól. Olivia Munn virágos ruhája is aranyos, amelyet  Tanya Taylor álmodott meg.  

Mary Elizabeth Winstead színésznő Lela Rose-ban cukiskodott, Suki Waterhouse  pedig Coach 1941-ben.

Neked melyik a kedvenc lookod?

A bejegyzés trackback címe:

https://l-style.blog.hu/api/trackback/id/tr10012584001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása