L-Style

L-Style

Inspirációk kerti partihoz

2017. május 03. - L-Style

Jó pár bejegyzés apropója a meleg idő eljövetele, most sem lesz ez másképp. A tavasszal itt az ideje a kerti partiknak. Ehhez ugye nem árt, ha van egy nagyobbacska kertünk. Ha ez teljesült, jöhet az ötletelés. Szeretnénk dekorációt, mi legyen a kaja, hány embert hívjunk meg? Lehetünk minimalisták vagy akár lehet minden csillogó, feltűnő, színes is. Csak a képzelet szab határt a kerti parti design-nak. Mint oly sokszor, most is a Pinterestet hívtam segítségül.

A vintage buli

Az első stílusunk legyen a vintage, mostanában teljesen bele vagyok bolondulva a Girlboss sorozatba a Netflixen. Tudjátok, ez az a show, amely bemutatja Sophia Amuroso hogyan építette fel a Nasty Gal webshopot. Na, ő itt vintage cuccokat árult. Azt hiszem létezik is valamiféle szabály mikor mondhatjuk egy ruhára, hogy vintage kb. 100 évesen kell lenni, de ezt nem tudom pontosan. Kb. ez az alapja a bulinknak is. Vegyünk elő, mindenféle régi holmit a nagymamánk padlásáról. Legyen az egy régi lemezjátszó, böröndök, ládák és pakoljuk a kertbe. Járjunk el így a poharakkal, tányérokkal is. Piacokon szerintem viszonylag olcsón beszerezhetünk régi teáscsészéket sőt egész készleteket is. A befőttes üvegeket, amelyek lehetnek virágtartók, tekerjük körbe csipke anyaggal. Jöhetnek a régi képkeretek, gyertyatartók is, díszítőelemként.

 

         

                     

                               

Az erdős buli

Ezzel a stílus egy erdőben érezhetjük magunkat, közel a természethez. Igazán akkor a legjobb, ha maga a kert is tele van fákkal, bokrokkal, mohával. De ha nem, szerezhetünk mohát a közeli erdőből és ráhelyezhetjük az asztalra. Továbbá díszíthetjük faágakkal az asztalt, székeket. A sütik, felszolgált ételek legyenek zöld színűek vagy a tányérok, poharak. Borosüvegekbe tehetünk szintén különféle növényeket dekorációként.

         

            

          

            

    Alíz Csodaországban stílusú buli 

Azt hiszem ez már elég hardcore, illetve azoknak ajánlom, akik kifejezetten szeretik a mesét. Számtalan ötletet találtam viszont kivitelezésük valamelyest bonyolult vagy igen csak költséges. Papírból azért néhány dolog egyszerűen kivitelezhető, például a színes útirányt mutató táblák. A fehér függönyanyagot is könnyen feltehetjük bármilyen elemekre.

               

        

                          

            

A bejegyzés trackback címe:

https://l-style.blog.hu/api/trackback/id/tr9212472537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása