L-Style

L-Style

Stílusikon: Cleo Davis-Urman

2017. március 28. - L-Style

Inspiráló divatszemélyiségekkel el vagyunk árasztva, elég, ha felmegyünk az Instagramra. Rengeteg blogger, divatszerkesztő vagy más, a divatiparban dolgozó osztja meg velünk mindennapjait. A legtermékenyebb időszak egyértelműen a divathetek, amikor mindenki meg akarja mutatni mennyire stílusosan tud felöltözni. Természetes azt gondolhatjuk, a divat vonzásában dolgozóknak könnyű a dolguk, hiszen bármikor kölcsön kérhetnek egy bemutató darabot vagy a divatmagazin gardróbjának egyik ruháját. Azt kell, hogy mondjam, ez nem minden esetben helytálló, hiszen, aki nem rendelkezik természetes divatérzékkel, hiába válogathat temérdeknyi divatos cucc közül, röhelyesen is kinézhet. Vannak a nagy, extrém divatszerkesztők, mint Anna Dello Russo vagy Sussie Lau, az angol divatblogger, aki még terhessége alatt is elképesztő cuccokat húzott magára. Most azonban egy viszonylag szofisztikált stílussal megáldott hölgyeményt, Cleo Davis-Urman stílusát elemezzük, aki a New York-i Saks designer üzlet divat részlegéért felel.

Cleo kedveli a fekete és a fehér színt is, milyen meglepő ez egy divatiparban dolgozótól, ugye? De, szerencsére nem kizárólag ebben a két színben látható, hanem fel szokott venni igencsak színes darabokat is. A kedvenceim a rakott szoknyák, amelyek különböző komplementer színekből állnak, amilyen a különböző rózsaszíneket bemutató maxi szoknya az utolsó előtti képen. De nem csak a színeket, hanem a mintákat is bevállalja, kockás, virágos, mind megtalálható a gardróbjában.

A bejegyzés trackback címe:

https://l-style.blog.hu/api/trackback/id/tr2712375311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása