L-Style

L-Style

Oscar Red Carpet 2015

2015. február 24. - L-Style

Átadták tehát a 2015-ös Oscar-díjakat is, ezzel véget is ért a díjátadószezon. Már elkezdtem nézni a filmeket, de meg kell, hogy mondjam eddig csalódás volt az összes. Nézhetetlenek ezek a filmek, de komolyan. Miért jó az, ha egy zenész véresre dobolja az ujjait? Mi a jó abban, ha mindenki őrült a Brodwayen? Előbbi a Whiplash, utóbbi pedig a Birdman című filmben figyelhető meg. Julianne Moore alakítására vagyok még kíváncsi, ő eddig is kiváló munkát végzett. Maradjunk inkább a vörősszőnyegnél, és a csodálatosabbnál csodálatosabb ruhakölteményeknél. Idén igazán kitett magáért mindenki.

Sajnos idén a kedvenceim nem vettek részt a gálán. Se Sandra Bullock, se Anne Hathaway. Itt van nekünk viszont Sienna Miller. Mindig is kiváló stílusáról híres celebnőnk egy sötétkék Oscar de la Renta-darabot választott. Elegáns, de mégis van benne egy kis lazaság.

Ez a nő, mindig káprázatosan néz ki. Ezúttal egyszerű fekete darabra esett a választása, a Maison Margiela-háztól.

Reese Witherspoon úgy van vele, ha megtalálta az alakjához passzoló fazont, miért is váltson? Most is tökéletesen fest, ebben a Tom Ford-estélyiben.

Jessica klasszikus szépségét jól kiemeli ez a szín, viszont a fazonja a  Givenchy by Riccardo Tisci-költeményének kicsit divatjamúlt.

America Ferrera szerintem inkább sorozatsztár, de ez a zöld ombre ruha, nálam telitalálat. A tervező Jenny Packham.

Idén Meryl Streep képviselte a maszkulin stílust, fekete-fehér Lanvin-összeállításban. Neki még ez is jól áll!

Lady Gagát eljegyezték, stílusában viszont nem történt változás. Bő vörös kesztyűvel dobta fel, Alaia-tervezte ruháját.

Na, Emma Stone viszont egetrengető volt a Birdmanben. Nem lenne rossz ez az Elie Saab Couture-ruci, de a színe, azzal nem tudok kibékülni.

Keira Knightley-nak most sem sikerült! Olyan az egész, mint egy játszótéresruha és egy estélyi keveréke. Hiába Valentino...

Jennifer Anistonnak is meg van a jól bevált party-stílusa. Se színű, csillogó darabok Versace-től.

Scarlett Johanssonnak ez a rövid haj nem áll jól. A zöld viszont igen, pont ott van a hangsúly, ahol kell, a Versace-tervezte ruháján.

Jennifer Hudson sem szereti a cicomát, általában letisztult szerelésben jelenik meg. Nem volt ez másként most sem, a sárga pánt nélküli Ramona Keveza-darabban.

Azt hiszem sikerült jól választania alakjára a médiamogul Oprah Winfrey-nek is. Vera Wang volt segítségére.

Jennifer Lopez köldökig kivágott ruhában? Nahát, milyen meglepő. Ezúttal az Elie Saab Couture-tól választott egy látványos ruhát.

Itt van Julianne Moore Chanelben. Valahogy a fazonja nem oké, a második sor virág rossz helyen van, és a fehér sem áll túl jól neki.

Zoe Saldana megmutatja, hogyan is lehet kinézni három hónappal a szülés után. Nem harsány színű Versace-darabot választott, amiben pont annyi a csavar, amennyi kell.

Rosamund Pike itt már sokkal jobb, mint a Golden Globe-on. Nagyon jól mutat rajta a piros, és a mintája is különleges a Givenchy by Riccardo Tisci-darabnak.

Naomi Watts is laza, de ugyanakkor elegáns ebben az Armani Privé-ben.

Imádom a hercegnős ruhákat és, ahogy látom Felicity Jones is. A felül gyöngyös, alul hatalmas költeménynek designere Alexander McQueen.

Marion Cottilard hűséges a Diorhoz, ezúttal egy fehér egyberuhára voksolt.

Dakota Johnson úgy néz ki, mintha nem lenne melle, hasán viszont kirajzolódik az anyag. Nem túl előnyös ez a Saint Laurent.

Idén is robotnak öltözött valaki, név szerint Laura Dern. Nem is gondoltam volna, hogy Alberta Ferretti is tervez ilyen szoborszerű ezüst csodákat.

Margot Robbie is hozta a formáját, sosem tartozik a szokásos vörösszőnyeges lookokhoz. Noir stílusú Saint Lauerntben érkezett.

Anna Kendrick cuki, mint mindig. Rózsaszín Thakoonban pedig még cukibb!

A bejegyzés trackback címe:

https://l-style.blog.hu/api/trackback/id/tr407211709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SodalisO · http://hataronkivul.blog.hu/ 2015.02.25. 13:44:48

Hááttt, mondhatjátok, hogy savanyú a szőlő, de egyiktől sem dobtam egy hátast....

L-Style 2015.02.25. 14:47:33

De valaki mégis csak tetszik, nem?

SodalisO · http://hataronkivul.blog.hu/ 2015.02.25. 15:06:06

@L-Style: hehe, na jó, ha választanom kéne, akkor a Scarlett Johansson ruháját kérném szépen. Persze, tisztában vagyok azzal is, hogy a fenti lista közel sem teljes. Jó lenne egyszer látni a komplett palettát és abból válogatni ! :-)))

Sil 2015.02.25. 21:30:56

Keira ruhája szerintem sokkal jobb, mint az a pillangós borzalom, amit a Golden Globe-on viselt. Egyébként van olyan kismama-estélyi, aminek nincs játszósruha-beütése?

calvin&hobbes 2015.02.26. 12:49:21

Nalam kb 4 jott be... Reese Witherspoon es Cate Blanchett a top es meg tetszett Johansson es Pike ruhai is... de azert a tobbin lehetett volna meg egy picit edzeni... Lady Gaga a mosogatokesztyuivel kicsit meghokkentett de legalabb nem egy sintertelepet viselt magan ezuttal... Es hogy oszinte legyek Jennifer Lopez egy kicsit csalodast okozott... mint ha egy enyhe hasmenesben furdott volna ruhastol indulas elott....

SodalisO · http://hataronkivul.blog.hu/ 2015.02.26. 13:16:03

@calvin&hobbes: Hehe, Gaga nálam is hozta a szokásos formáját, "könnyűvegyes, mindennek néz ki, csak nőnek nem . De ő ezt szereti gondolom. Nekem mindig olyan monsteres' benyomásom van ha ránézek és most már akkor is amikor nagy ritkán ember formába konvertálja magát.
Lopez meg nekem olyan, mint egy nagy darab romlott fagyi.
:-D
A legtökéletesebbre nekem felülről a második nő sikerült. Mindig elfelejtem a nevét....:-(

L-Style 2015.02.26. 16:29:00

@NagyságosSodalisO [eng]: Ő Cate Blanchett! Mindig gyönyörű, és csodálatos ruhákban szokott lenni. Most kicsit visszafogott volt!

L-Style 2015.02.26. 16:35:50

@Sil: Igen, abban igazad van, hogy ez jobban néz ki. Azért szokott az sikerülni, hogy nem játszósruhát vesznek fel. Pl.: tavalyról Kerry Weashington-nak sikerült. :) Itt, tudod megnézni: l-style.blog.hu/2014/03/03/oscar_red_carpet. Vagy anno Natalie Portman is jól nézett ki!

L-Style 2015.02.26. 16:36:23

@calvin&hobbes: Na igen, Jennifer Lopez ruhájának színe valóban érdekes. :)

SodalisO · http://hataronkivul.blog.hu/ 2015.02.26. 17:48:55

@L-Style: Jaj, igen, tényleg, Köszi, Ő mindig elbűvölő. Ja , és mellesleg mint színésznő is remek , számomra minden szerepe hiteles volt.
süti beállítások módosítása