L-Style

L-Style

Golden Globe Red Carpet 2015

2015. január 12. - L-Style

A díjátadó szezon végérvényesen elkezdődött! Sajnos a Golden Globe csalódás volt, borzalmasabbnál borzalmasabb ruhákban vonultak fel a hírességek. Nem értem, tényleg mindenki vakon csak a stylistjára hallgat? Én biztosan megnézném magam, mielőtt elindulok bármilyen eseményre... Nézzük a felhozatalt!   

Természetesen most is voltak kivéltelek! Az egyik, Reese Witherspoon, aki Calvin Kleint választott, ami szuperül áll rajta.

Emma Stone bevállalós, örülök, hogy egyre népszerűbbek a nem hétköznapi estélyis szettek a díjátadókon. Bár az oldalsó uszályt nem értem a Lanvin összeállításban.

Kerry Washington egyik kedvenc designeremtől, Mary Katrantzou-tól választott egy, a színeiben csodás, szabásában viszont előnytelen darabot. 

Claire Danes jó nő, ez nem vita tárgya, de hiába Valentino megint eggyel nagyobb számú ruhát adtak rá....

Jennifer Anistonnak jól áll a barna bőr és, ha nem vagyok túl szigorú, a Saint Laurent-estélyire is azt tudom mondani, hogy egész jó.

Sienna Miller, aki kiváló ízléséről híres, egy Miu Miu-darabot választott. Bár ne tette volna, előnytelen. Ha nincs semmi mellem, miért kell egy köldökig kivágott ruhát felvennem? 

Kate Hudson is bevállalós volt, de még mindig az a legjobb ruhája, amit a Hogyan veszítsünk el egy pasi című filmben a koktélpartin viselt. Ez a hófehér Atelier Versace-ruha egyáltalán nem neki való! Na jó, annyira azért nem szörnyű. 

Jennifer Lopez szereti kitenni, amije van, ezt már ugye megszokhattuk. Ez a Zhauir Murad-kreálmány viszont még mindig ízléstelen.

Julianne Moore-t is imádom! Jók a filmjei, bár a mostanában istenített Térkép a csillagokhoz egyáltalán nem jön be. Egy fenomenális Givenchy estélyit választott.

Allison Williams, khm...nézzétek meg a Girls negyedik évadjának első részét. Az eseményre Armani Privet választott pirosban, végülis nem olyan rossz. 

Dunham kisasszony megint csak Zac Posenben jelent meg, ami érdekesen áll rajta és piros...

Kate Beckinsale stylistja is jó munkát szokott végezni, az ő alakjára pont az ilyen jellegű darabok illenek. A tervező Elie Saab.

Amy Adams Versace-re szavazott. A színe nem passzol hozzá, túl világos a bőre, de a különleges csavaros megoldás legalább nem uncsi. 

Salma Hayek fantasztikusan néz ki, akármit húz magára, most sem történt másként ezzel a nagyestélyis Alexander Mcqueenel.

Mindig meglepődök, ha Julianna Margulies-t látom a díjátadókon, de szerepel valami sorozatban. Általában ő is mellényúl, de most Ulyana Sergeenkoban érkezett, ami illik hozzá.

Felicity Jones klasszikus szépség. Egyáltalán nem kellett volna nyakig Diorba burkolóznia, úgy néz ki, mint egy apáca! 

Dakota Johnson fog szerepelni az év egyik legjobban várt filmjében, a Szürke ötven árnyalatában. Chanel Haute Couture-t választott, lélegzetelállító! 

Diane Kruger sem szokott hibázni, de ez az Emilia Wickstead egyberuha hát nem is tudom...Uncsi?! 

Emily Bluntot nagyon bírom! Valami miatt ez a Michael Kors nem áll jó rajta, egyébként a ruha szabása tetszik, azon kívül, hogy fehér. 

Zosia Mamet a legcukibb Girls szereplő, általában ő sem fogja vissza magát a rendezvényeken. Andrew Gn tervezőtől választott egy kétrészes darabot, ami valami miatt nekem tetszik!

Louise Rou és Jenny Packham kitűnő párosítás!

Jessica Chastain alapjáraton gyönyörű, de ez az Atelier Versace-tervezte ruha pont azt emeli ki, amit nem kellene! 

Ez most komoly? Rosamund Pike és Vera Wang, ennél többet nem tudok hozzáfűzni!

Még egy Versace-kreáció Cindy Crawford prezentálásában. Az ő alakja tökéletes, de valahogy az összhatás nem kielégítő!

Katie Holmes ezúttal Marchesa-ban jelent meg, ami nem, egyszerűen nem az ő stílusa. Tudsz te ennél jobbat is, Katie!

Elképzelni sem tudom, kinek a tanácsára vette fel Keira ezt Chanel-darabot...Elhiszem, hogy terhesen nehéz elegánsan öltözködni, de akkor mondjuk kérjen tanácsot Blake Lively-től.

A bejegyzés trackback címe:

https://l-style.blog.hu/api/trackback/id/tr277065219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása