L-Style

L-Style

A legtrendibb táskák a divatbemutatókról

2013. március 04. - L-Style

Bizony nemsokára véget ér a 2013/2014-es ősz-téli outfiteket bemutató divathét forgatag. Az indulás New York-ban volt, majd jött London, Milánó és végül Párizs. Bármennyire is imádom a divatot, mindent végigkövetni emberileg képtelenség. No persze, ha divatszerkesztő lennék, és minden városba odarepülhetnék, biztos, hogy folyamatosan izgulnék, outfiteket válogatnék mint a vérbeli fashinoisták. Nem vitás, a ruhaneműk mellett a kedvenc kiegészítőm a táska. Azért is szeretem annyira, mert nemcsak kiegészítő, hanem funkcionális darab is egyben. Össze is gyűjtöttem nektek a legcsinosabb tatyókat, egyenesen a londoni, milánói és párizsi catwalk show-król. Katt a továbbra!

bur 3.JPG

A Burberry ikonikus minden porcikájában, táskáit számos híresség cipeli a hétköznapokban is. Idén is a bőr volt az alapanyag a legtöbb táskájuknál. Ezeket egy új mintával, a tehénmintával tették egyedivé a megszokott táska méretben. De megfigyelhetőek náluk még a fém díszek és a lakatok is. Egy Burberry-t bármikor elfogadnék.   

bur 4.JPGbur 5.JPG

bur 2.JPGburberry.JPG

A Bottega Veneta márka sem ma kezdte pályafutását a divatiparban. Olaszok alapították a brandet, amelynek darabjai szofisztikáltak és a klasszikus stílust képviselik. Ugyanez érvényes a táska kollekciójukra is. Sötét színű, klasszikus női retikülök közül válogathatunk. Néhol használnak egy kis színátmenetet is az anyagon. Kissé unalmas, de azért színházba mindenképpen kezembe vennék egyet.

bot ven 4.jpg

bot ven 2.jpg

bot ven 3.jpg

bottega venetta.jpg

A Mulberry tavaly nagyon a reflektorfénybe került, mert megalkotott egy Lana del Rey inspirálta kézitáskát. A darabokat már az első napon elkapkodták, és azóta is várólistára kell feliratkozni, ha szeretnénk magunknak egyet. Ezek után természetesnek tűnhet, hogy a Mulberry szuper táskákat tervez. A formákat, de még a díszítést sem bonyolítják túl. Egy masni alakú zár a doboz alakú táskán vagy egy nagyméretű zseb, fém cipzárral teszi mégis kiemelkedővé a darabokat.

mulberry 2.jpg

mulberry.jpgmulberry 4.jpgmulberry 3.jpg
A rag & bone egy viszonylag fiatal, amerikai márka. Az alapítók azért hozták létre, mert nem tudták megvenni azokat a ruhákat, amelyeket viselni szerettek volna. Az üzletet farmerek gyártásával kezdték, semmiféle előképzettség nélkül. Sikerességükre bizonyíték, hogy számos sztár hordja cuccaikat. Üdítő látvány, hogy színeket is láthatunk a táskáikon.   

rag bone 2.JPG

rag bone 3.JPG

rag bone.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://l-style.blog.hu/api/trackback/id/tr725116105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása