L-Style

L-Style

Óriás cipő és óriás haj

2013. február 15. - L-Style

Egy elborult editorialra lettünk figyelmesek, arra amelyik a Russh magazin februári számába készült. Az anyag a Clash by Night címet kapta. A készítők a punkból és a keleti stílusból inspirálódtak, mikor létrehozták a képeket. Katt a továbbra a különleges képekért! 

6.jpg

A helyszín egy elhagyatott gyár épület, ahol megtalálhatóak az omladozó falak és a fehérre mázolt stúdió falai is. A fotós Tung Walsh volt, a stylist feladatokat, pedig Gillian Wilkins látta el. A koncepció alapja, hogy egy történetet mutassanak be, amiben egy francia szépség eklektikus darabokat visel. Ilyenek például, a Prada, Lanvin, Maison Martin Margiela vagy Alexander McQueen holmijai. Nagyon kreatív a hajba csomagolt és feltupírozott lufi, amely néhol olyan, mint egy hatalmas szem.  

4.jpg

2.jpg

8.jpg

5.jpg

3.jpg

1.jpg 

A bejegyzés trackback címe:

https://l-style.blog.hu/api/trackback/id/tr975081454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása