L-Style

L-Style

Bátran viselj télen is szoknyát

2019. január 19. - L-Style

Nagyon hosszú évekig szinte alig hordtam szoknyát, inkább a nadrág volt ruhatáram alapja. Aztán pár évvel ezelőtt felfedeztem magamnak a szoknyákat. Szinte ugyanolyan széles kínálatban kaphatóak mint a nadrágok, habár tavaly nyáron mintha eltűntek volna az üzletek polcairól. Szerencsére azonban, az őszi-téli szezonban visszatértek és bátran válogathatunk a színes, hosszú, rövid, mintás, midi fazonok között. Aki nem tökéletes skinny alakkal rendelkezik, annak bizony utána kell járnia, melyik stílus passzol hozzá. Nagy bánatomra le kell, hogy mondjak a pliszírozott darabokról, hiába szívem csücskei, egyszerűen nem állnak jól, kövérítenek. Télen elő a vastag harisnyával és csizmával így máris sasszézhatunk meleg szoknyában a havas utcákon. Néhány tipp következik a téli szoknya viseléshez!

sliderwarmskirts.jpg

 

wear-belt-blue-coat.jpg

style-chunky-sweater-aviator-sunglasses.jpg

2018-winter-skirts-for-women-best-street-style-ideas-to-copy-7.jpg

opt-denim-denim-look.jpg

2018-winter-skirts-for-women-best-street-style-ideas-to-copy-2.jpg

Ha egy színű az outfitünk választhatunk hozz egy mintás csizmát, akár a csizma egyik színe visszatükröződhet a ruhánkon is.

gettyimages-6319298862.jpg

main_original_500x0c_1.jpg

gettyimages-6118186581.jpg

skirts-in-winter-5.jpg

A combcsizma is jó néhány szezon óta tartja magát, korábban azt gondoltam, hogy kicsit k*rvás. De igazából ez véd a legjobban a minuszok ellen, vastag zoknival meg pláne. Úgy kellett vadásznom az üzletekben, mert olyat szeretttem volna, emi nem extra magas sarkú, végül sikerült is lecsapnom egyre.  

carry-cute-mini-bag.jpg

skirts-in-winter-14.jpg

leandra-weekend-outfits-style-man-repeller-56.jpg

Nagyon menő a zoknicsizma is, szintén hordhatjuk szoknyával, sőt leginkább ehhez passzol igazán.

throw-fuzzy-coat_1.jpg

main_original_500x0c_1_2.jpg

gettyimages-607630848_1.jpg

style-vintage-tee_1.jpg

black-duster-coat-tan-suede-skirt-button-fall-autumn-street-style-blonde-rust.jpg

wear-denim-shirt_1.jpg

Végül pedig nem maradhat ki a jó öreg bokacsizma, amelyet szintén egyszerűen kombinálhatunk bármilyen stílusú szoknyával. Ha pedig negyon enyhe az idő, akár sportcipőt is húzhaztunk a szoknyához. 

A bejegyzés trackback címe:

https://l-style.blog.hu/api/trackback/id/tr1314573264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása