L-Style

L-Style

Sztárok utcai stílusa

2012. november 19. - L-Style

A hírességeket mint tudjuk, nemcsak a vörös szőnyegen figyeli mindenki, hanem a hétköznapokban is. Rengeteg oldal szedi ízekre, egy-egy sztár mindennapos utcai viseletét. Így figyelniük kell arra is, hogy miben lépnek ki az utcára mert ha túl slamposan, rögtön ott találják magukat a legrosszabban öltözött sztárok listáján. Vannak természetesen olyan celebek, akiket ez egyáltalán nem érdekel és azt kapnak magukra, ami éppen eszükbe jut, lehetnek azok a darabok kicsit sem stílusosak. Szerencsére vannak azonban olyanok, akik számára fontos mit viselnek a lakásukból kilépve és lehet ezeket az oufiteket is stylist állította össze, mégis tip-top néznek ki. Most közülük állítottam össze egy válogatást. Katt tovább Katieért, Emmáért és Rosieért. 

4affa967e8816582_street-final.jpg

 

Katie Holmes

 

Ha voltak is olyanok, akik nem ismerték Katie Holmest a Dawson és a haverokból, amióta hozzá ment Tom Cruistól már mindenki tudja ki is ő. Azóta már el is váltak, ami sokak szerint, annak köszönhető, hogy Tom erősen korlátozta a színésznőt a szcientológia tanait követve. Házasságukból egy kislány született Suri, akit láthattok egy képen is. Katie a színészkedés mellett, megalapította stylistjával saját ruhamárkáját Holmes Young néven, ami idén már a New York Fashion Week-en is szerepelt. Azért tetszik a stílusa, mert látszik, hogy a kényelemre törekszik. Sokat hord farmert, egy egyszerűbb felsővel vagy inggel és balett cipővel. A színek közül a feketét és a fehéret is gyakran viseli de színesebb darabokat is visel.

k 3 másolata másolata.jpgk 8.jpg      

k 6.jpgk 7.jpg

k 5.jpgk 2 másolata másolata.jpg

k 10 250.jpgk 9 250.jpg

Emma Stone

 

Szintén színésznő, aki szerepeivel nem tudott még túlságosan lenyűgözni, outfitjeivel viszont annál inkább. Először a vörös szőnyeges eseményeken figyeltem fel rá, hiszen mindig csodálatos ruhákat visel.  A mindennapokban sem kellett csalódnunk benne, igazán színesen öltözködik. Jelenleg egyik filmbeli partnerével,  Andrew Garfieldal jár. Emma is szívesen visel sötétkék vagy fekete farmert, legtöbbször kardigánnal vagy inggel. De a blézert és a szövetkabátot sem veti meg, ahogy a napszemüveget sem. Összeállításait egy színes táskával dobja fel.  

e 8.jpge 1.jpg

e 3.jpge 2.jpg

e 4.jpge 9.jpg

e 5_1.jpge 6_1.jpg

Rosie-Huntington Whiteley

 

Utolsóként jöjjön a modellből lett színésznő, Rosie-Huntington Whiteley, akit leginkább a Transformers című filmből ismerhetünk. Továbbra is inkább modellként láthatjuk viszont, a Victoria's Secretnél is lépett már a kifutóra de Burberry kampányban is szerepelt. Ő is a vörös szőnyeges viseletei miatt hívta fel magára a figyelmemet. Alkatának köszönhetően, bármi jól áll neki. Aktuális párja, a színész Jason Statham. Ő is sokat hord farmert de a  bőr nadrágot is felhúz és kedveli a piros színt. Emellett, blézereket és kis kabátokat is gyakran hord. 

r 1 másolata_1.jpgr 8.jpg

r 6.jpgr 4 másolata.jpg

r 3 másolata.jpgr 2.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://l-style.blog.hu/api/trackback/id/tr964913473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása