L-Style

L-Style

Beauty trendek a kifutóról

2012. szeptember 28. - L-Style

Még mindig javában tartanak a divathetek. Az új ruhatrendek mellett hangsúlyos még a beauty vonal is. Ami a modellek által viselt sminket és hajat illeti, rengeteg lány dolgozik ilyenkor a színfalak mögött. Nem könnyű feladat több tíz modellnek ugyanolyan sminket és hajat készíteni nagyon rövid idő alatt. Ezért már csak a profikat kérik fel egy nagyszabású divatbemutatóra sminkelni. Most az eddig lezajlott hetekről láthattok egy összeállítást.

White-Nails.jpg

1. Fehér körmök

A francia festésből jól ismert körömvégekről átvándorol az egész körömre ez a szín.Megmondom nektek őszintén, számomra nem szimpatikus, hogy az egész körmöm fehér legyen. Esetleg ha valamilyen mintával feldobjuk.

Blue-Eye-Makeup.jpg 
2. Kék a szemhéjra

A szemeket szemhéjpúderrel emelhetjük ki legjobban, ha ezt élénk színnel tesszük, még feltűnőbb hatást érünk el. Jövőre érdemes beszerezni egy élénk kék színű szemhéjpúdert.

Nude-Makeup.jpg
3.Nude make-up

A természetességet akarja kiemelni ez a fajta smink. A szemhéjakra is csak testszínű szemhéjpúder vagy szempillaspirál kerül. Az ajkakra pedig csak egy kis szájfény.

Ponytails.jpg

4. Ponytails

A lófarokba kötött haj nem új a Nap alatt. Ki ne alkalmazná, ha nagyon siet és nincs ideje foglalkozni a hajával. Hosszú hajúak itt előnyt élveznek. 

Swoop.jpg
5. Oldalra fésült haj

Ezt legjobban az tudja elkészíteni, aki vastagszálú hajjal rendelkezik. Elöl egy nagy részt oldalra kell fésülni, majd hátul összefogni, hogy a választékon legyen a hangsúly.

Red-Eye-Makeup.jpg 
6. Piros a szemekre

A piros színt leginkább a szájon tudtuk elképzelni, ám most már nyugodtan tehetünk belőle a szemekre. Elsőre talán meghökkentő lehet, ez a szín a szemeken de én már kipróbáltam és nagyon megszerettem. 

Skin-Tone-Nails.jpg
7. Természetes körmök

Ez azt jelenti, hogy nem kell kifesteni őket hanem csak egy átlátszó réteget tenni rá.  Esetleg egy nude színnel kiemelni.

A bejegyzés trackback címe:

https://l-style.blog.hu/api/trackback/id/tr364808356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása