L-Style

L-Style

Egyedi ékszerek

2012. augusztus 10. - L-Style

Kis hazánkban a divatélet azért még pörög, már nem csak csodálatos divattervezőink száma nő, hanem ékszertervezőinké is. A nemrégiben debütált Doridea márkára azonnal felfigyeltem, különleges anyagainak és formáinak köszönhetően. A brand megálmodója, Márkus Dóra a MOME-én végzett textil szakon. Itt töltött évei alatta találta meg azt a  tekercs formát, ami a későbbiekben a Doridea alapeleme lett. Dóra olyan magabiztos nőknek szánja ékszereit, akik éreznek magunkban bátorságoz ahhoz, hogy felhívják a figyelmet egyedi stílusukra. A nőiesség és a finom elegancia minden egyes darabban érzékelhető. Nézzük meg részletesebben is a kollekciót.

Három mini gyűjteménnyel indítottak, ezek a Pure Shore, Pastel Wave és a Golden Stone. Mindhárom a természethez köthető, én az elsőről egy égszínkék tengerre asszociálok. A Pastel Wave-ről egy nyugalmas tóra, a Goldenről pedig egy bulizós nyári estére a Balaton-parton. Imádom a kék színt, ezért egyértelmű, hogy személyes favoritom a Pure Shore. A továbbra kattintva a számomra legszebb darabokat láthatjátok!

ps001-uj.jpg

doridea_7-uj.jpg

ps007-uj.jpg

ps009-uj.jpg

Pastel Wave

pw002-uj.jpg

pw003-uj.jpg

pw006-uj.jpg

Golden Stone

008-uj.jpg

009-uj.jpg

001-uj.jpg

Forrás: http://doridea.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://l-style.blog.hu/api/trackback/id/tr104704984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fairtrade 2012.08.12. 11:32:07

Nagyon otletesnek talalom a munkakat. A termeszetes anyagok, formak valtogatasaival szinkonbinacioval sok tartalek rejlik meg a temaban.

L-Style 2012.08.12. 15:52:09

Igen, mi is ezt gondoljuk.:)
süti beállítások módosítása