L-Style

L-Style

Personal Style Bloggerek

2012. július 10. - L-Style

Összeszedtem nektek azokat a stílusblogokat, amelyeket én szoktam megnézni naponta és inspirálóan hatnak rám. Külön-külön is mesélek róluk a tovább után. Nektek melyik a kedvencetek?

Visionary Dreams http://visionarydreamss.blogspot.hu

Nemrégiben bukkantam a blogjára, rögtön a kedvencem lett. Azonkívül, hogy csupa olyan cuccot hord, amit akár mi, magyar lányok is könnyedén beszerezhetünk, nagyon szép hosszú fekete haja van a lánynak. Illetve az arca is különleges, a tus kifejezetten kiemeli a szemét. 

psb 1-kicsi.jpg

psb 2 kicsi.jpg



























































































Keiko Lynn
 http://www.keikolynn.com/

Régi nagy szerelem ennek a lánynak a blogja. Amellett, hogy nagyon jól passzolnak az egyes darabok amiket felvesz, még sminktippeket is szokott adni. Mindenképpen látogassátok meg az oldalát.

psb 3.jpg

psb 4.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Late Afternoon http://www.lateafternoonblog.com

Az ő naplója is a viszonylag újakhoz tartozik nálam. Mivel az én testalkatom nem éppen ilyen, nem biztos, hogy mindent felvennék, amit ő. Viszont bejön a hosszú ombre haj és hogy mer színeket hordani. 

psb 5 late afternoon.jpg

psb 6 kicsi.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://l-style.blog.hu/api/trackback/id/tr214638703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása