L-Style

L-Style

Trendi kiegészítők télre

2020. január 01. - L-Style

A kabátokat már végig mustráltuk, azonban nem szabad elfelejteni a sapka, sál, kesztyű tételeket sem. Mindig azt olvastam, hogy a menő bloggerek jobban szeretik az őszi, téli szezont, mert akkor lehet öltözködni. Egy unalmas fekete szettet is feldob egy színes kötött sapka vagy egy különleges mintás kesztyű. A másik oka, annak, hogy én mindig hordok télen sapit, az természetesen az, hogy fázok. Létezik számos alternatíva is, a fejfedő helyett vehetünk kötött hajpántot vagy fülvédőt is. Aztán jöhet a sál, amely akár takaróként is funkcionálhat. Kabátunknak is adhatunk egy kis pluszt, has egy vastag övvel párosítjuk és vehetünk hozzá egy hótaposót. Ne féljünk felvenni egyedi kiegészítőket a borongós napokon sem!hats5.jpg

  Neon beanie 

collage2.jpg

Pufi mindenhol

collage3.jpg

aeron_lookbook_aw191241_ok.jpg

80-as évek stílusú csizma

collage1.jpg

Selyem sál

collage4.jpg

Bőrös hatás

collage5.jpg

Szőrös fejfedők

collage6.jpg

Örök kedvencek

collage7.jpg

collage8.jpg

2019-winter-hats-for-women-street-style-ideas-6.jpg

Trendek ide vagy oda a könyökig érő kesztyű mindig jól jön ha egy rövid kabátban akarunk divatosak lenni. A szőrmés, orosz stílusú kucsma is mindig megvéd a leghidegebb időtől is. A barett sapiban pedig bármikor igazi párizsi lánynak érezhetjük magunkat.

A bejegyzés trackback címe:

https://l-style.blog.hu/api/trackback/id/tr1615378890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása