L-Style

L-Style

Ezt vedd fel, ha szalagavatóra mész

2019. november 03. - L-Style

Nos, az én szalagavatómon egy darab kép nem készült rólam, vagyis ha feltúrok valamilyen archívumot előfordulhat, hogy találok. Zöld ruhám volt, külön felső és alsó résszel, sokan megdicsérték. Volt, aki egy filmből kinézett ruhát varratott magának és olyan is volt, aki a helyi plázából szerzett be egy tök átlagos fekete ruhát. Viszont, ha vendégként megyünk egy szalagavató ünnepségre szerintem mindenképpen arra kell figyelnünk ne öltözzük túl az ünnepeltet. További outfit ötletek jönnek!

untitled1.png

Tovább

Kérlek, ne traktáld a szingli barátodat

Közelít a 30-hoz vagy talán már el is múlt, és még mindig szingli, hát ez nem normális. Az emberek azért lesznek barátok mert valamiben hasonlóak, házaspároknak, házas barátaik vannak. De mi van akkor, ha valaki kilóg a sorból és egyedülálló a társaságban, ahol mindenkinek van párja? Most adok pár tippet, hogy ne kergesd szingli barátodat az őrületben párkeresési tanácsaiddal. 

1361773-dv-1490101242.jpg

Tovább

A Glossier titka

Az influencerek nem csak személyek lehetnek, hanem akár egy márka is, esetünkben egy amerikai szépségápolási brand. Nincs olyan nap, hogy az Instagramon ne látnám a Glossier egy-egy termékét, hatalmas kult márkává nőtte ki magát Emily Weiss vezetése alatt. A tavalyi évben minden 32. percben eladtak egy Boy Brow nevű szemöldök sticket. Folyamatosan pénzt kapnak különböző venture capital cégektől. A következőkben pedig megpróbálják megfejteni a népszerűség okát.

http_com_ft_imagepublish_upp-prod-eu_s3_amazonaws_1.jpg

Tovább

A téli ruhatárad alapdarabjai

Lassan-lassan a tél is megérkezik és vége szakad a meleg ősznek. A kliséket itt abba is hagyom. Az utóbbi időben rohamosan megnőtt a ruhatáram de igyekeztem mindig tudatosan vásárolni. Télen én nem szoktam túl vastag pulcsikat venni, hiszen, ahol a napom nagy részét töltöm azaz iroda, ott úgyis megy a fűtés. Így inkább a vékony hosszú ujjú felsőket vagy vékony pulóvereket preferálom. Másik téli öltözködési szokásom, a rétegzés, az atléta funkciót egy spagetti pántos top látja el nálam. Aztán erre jöhet valamilyen vékonyka felső végül pedig egy kardigán vagy kis kabátka. Akkor vagyok bajban, ha ki kell öltözni, én nem szeretek egy semmi szövetkabátban fagyoskodni, így a téli kabát vásárlás mindig tortúra. Csizmából vehetünk többet, egy fekete belebújós bokacsizma mindig lapul a cipős szekrényben. A sort képekkel folytatom! 

7acebebf-fb2f-4515-9068-febb9888c010-46271170_343938266395630_4827187757393684154_n.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása