L-Style

L-Style

Óriás cipő és óriás haj

2013. február 15. - L-Style

Egy elborult editorialra lettünk figyelmesek, arra amelyik a Russh magazin februári számába készült. Az anyag a Clash by Night címet kapta. A készítők a punkból és a keleti stílusból inspirálódtak, mikor létrehozták a képeket. Katt a továbbra a különleges képekért! 

6.jpg

Tovább

Magyar divat Los Angeles-ben

A héten még egy sajtóanyagot kaptunk, amelyben egy fantasztikus kezdeményezést ismerhettünk meg. Ez pedig a Showroom Budapest nevű projekt. Ha kíváncsiak vagytok, hogyan kerültek a magyar divattervezők a tengerentúlra, katt a továbbra.

blog 1.jpg

Tovább

Bellerose lookbook

A minap fedeztem fel, egyik kedvenc oldalamon, ezt az igazi ősz-téli lookbook-ot. Tökéletesen belepasszolnak a stílusomba, a mustár sárga, szürke, narancssárga és bordó színek. De nem csak a színeket, hanem a csíkos, kockás és pöttyös minták is kedvelem ezeken a darabokon. A márka pedig, a számomra eddig ismeretlen belga Bellerose, ami eredeti vintage darabokból inspirálódik. Olyan cuccokat készítenek, amelyek időtlenek és kiváló minőségűek. További inspirációs forrásuknak nevezik még, az old school és millitary stílust is. A képek díszletét  sem vitték túlzásba, egy barna anyagot raktak fel és néhány bagollyal dobták fel az összhatást. Lapozzátok át, a legújabb téli kollekciójuk gyűjteményét. Kár, hogy itthon kevés helyen lehet kapni ilyen eredeti holmikat.

bellerose4.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása