L-Style

L-Style

Őszi körömlakk kalauz

2012. szeptember 05. - L-Style

Igen sajnos, arra kellett eszmélnünk a minap, hogy beköszöntött az ősz és a nyár tovaszállt. Rengeteg helyen már meg is jelentek az őszi öltözködési trendekkel kapcsolatban tanácsokat adó cikkek. Azt hiszem, idővel én is készítek majd nektek egyet. Most azonban arra gondoltam, nézzünk körül a beauty világában. Egészen pontosan, különböző márkák ősszel kiadott körömlakkjait fogjátok látni. Ha már unjátok a neont és a nude színeket, akkor ez a poszt üdítő lesz számotokra. Katt a továbbra!

Chanel

495.jpg

Nos, kezdjük is az egyik legnagyobb high-end márkával a Chanellel. Habár borsos az áruk, ahogy én hallottam, a minőségük már nem olyan kiváló. Őszre három meghatározó színnel jöttek ki, egy világosszürke árnyalattal, amely a Frenzy fantázinevet kapta. A második, egy sötét málnás piros a harmadik pedig, egy igazi sötét wampos szín a Vertigo.  

Essie

498.png

Az Essie Amerika  legnépszerűbb körömlakk márkájának számít, több mint 200 féle színű lakkot kínálnak. 1981-ben alapították az Essie birodalmat, ekkor 3 színnel indítottak. Azóta számos díjat is bezsebeltek. A mostani őszre, egyik kollekciójuk neve a Stylenomics. Találhatunk benne szürkét zöldet, de az ősz slágerszínét a bordót is.  Elég ütős árnyalatok, mindenki megtalálhatja benne a hozzá legjobban passzolót. 

OPI

opi-germany.jpgA következő szintén kizárólag lakkok forgalmazásával foglalkozó brand az, Opi. Minőségileg eddig ő tartja a csúcsot, nem pattogzik le és a színét is sokáig megtartja, ha lehet hinni a beauty bloggerrináknak. Rnegetegféle színt láthatunk a Germany névre keresztelt gyűjteményben. A fő inspiráló a Berlini Divathét színes közege volt. Itt aztán kedvére válogathat az ember lánya, a semleges, metál, világos színek közül. 

Deborah Lippmann

491.jpg

A Deborah Lippmann egy hollywoodi manikűrös által létrehozott cég. A hölgy alapvetően jazz énekes volt, de később átnyergelt a szépségiparba. Termékeit ma már szinte minden fashion show és divatfotózáson használják.  Most három színt láthattok, amelyek fémesen csillognak a kék, lila és szürke színeiben.

Orly

495-orly.jpgAz Orly cég is kifejezetten a körömápoláshoz szükséges termékekkel foglalkozik. A kollekciójukat így jellemzik: "Egy dinamikus gyűjtemény, amely energikus nők számára lett megálmodva. Magas fényű színekkel, amelyek kiemelik az emberi kéz természetességét." Válogathatunk az aranyok, narancssárgák és sötétpirosak közül. Mac

Mac-500.jpg

Végül de nem utolsósorban még egy sikeres high-end kozemtikai márka, a Mac következzen. Szintén elég magasra árazták lakkjaikat, ahogy a többi terméküket is. Ez a három darabos kollekció semmi újdonságot nem tartalmaz, ezeket az árnyalatokat az összes többi márka lakkjai között megtalálhatjuk. Fémes lila, matt lila és egy enyhén fémes narancssárga. 

A bejegyzés trackback címe:

https://l-style.blog.hu/api/trackback/id/tr14756504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása