L-Style

L-Style

Girls on top

2012. május 08. - L-Style

Már biztosan ti is hallottátok azt a kifejezést, hogy IT Girl. Én megint csak egyik kedvenc sorozatomban, A pletykafészekben kaptam fel rá a fejem. Azóta persze a divatblogokon és sztárok életét követő oldalakon is felfigyelhettünk a kifejezésre. De vajon ki érdemli ki ezt a címet?

Az IT Girlök olyan fiatal lányok, akik külsőleg nagy vonzerővel rendelkeznek és leginkább cipővásárlással és partykra járással töltik idejük nagy részét. Ők minden fontos eseményen megjelennek, legyen az divatbemutató, jótékonysági vacsora, filmpremier vagy díjátadó. A lesifotósok pedig mindig a nyomukban vannak. Jellemző még rájuk az egyedi stílus és a designer darabok viselése. Néhányat közülük már stílusikonnak is kikiáltottak. Most bemutatom nektek a legmenőbbeket közülük.

tumblr_m3d7nkmQRj1rsxkudo1_500.jpg


Elizabeth Olsen

Az Olsen lányok kishúgát szerintem senkinek nem kell bemutatni. Nővérei igazi stílus ikonok voltak a 2000-es évek elején. Ők teremtették meg a hippi, bohém trendet. Elizabeth-et sem kell félteni; kitűnő ízléssel rendelkezik, nemcsak a vörös szőnyegen, hanem a hétköznapokban is. Bár 23 éves kora ellenére, néha kicsit öregíti magát szettjeivel.

Elizabeth Olsen 2-260.jpgElizabeth Olsen-3-260.jpg

elizabeth 260.jpgelizabeth 260-2.jpg

elizabeth 260-4.jpgelizabeth-olsen-260.jpg 
 


 

 

 

 

Poppy Delevigne

A huszonkét éves brit hölgyemény nem színésznő. Ő egy örökösnő, socialite a briteknél.  Az angol Selfridges áruház személyi stylingjáért felelős Pandora Stevens lánya, ám hamar megunta a ködös Albiont és most már New Yorkban él. Azonkívül, hogy minden divatbemutatón megjelenik, az Elite modellügynökségnél dolgozik.

poppy 1-260.jpgpoppy 2.260.jpg

poppy 3-260.jpgpoppy 6-260.jpg

poppy 7-260.jpgPoppy-10-260.jpg

Leandra Medine

A Man Repeller egy viszonylag új personal style blog, jelenleg ő a divatvilág legnagyobb IT Girlje. Külsőleg semmi különleges nincs a leányzóban, átlagos arcszerkezettel rendelkezik. Öltözkedése viszont annál inkább egyedi és újító. Ruhatára kizárólag designer darabokból áll. Természetesen nem minden vásárlással terheli saját számláját, hanem kapcsolatban áll a tervezőkkel, mint például Alexander Wang, Prabal Gurung vagy Thakoon. Illetve a Dannijo ékszer márka nagy részt neki, köszönheti népszerűségét. 

260man reppeler 2.jpg260man reppeler 3.jpg

260man reppeler 6.jpg260man reppeler 8.jpg

260 man reppeler 5.jpg260man reppeler 7.jpg

Alexa Chung

A hölgy már veteránnak számít a szakmában. Egy-két évvel ezelőtt robbant be a köztudatba, akkoriban minden oldal az ő stílusát elemezte. A csillaga viszont azóta is fénylik. Angol ő is, aki televíziós műsorvezetőként kezdte a Music Channelnél. Azóta már a brit Vogue-nál is közreműködő, és modellkedik is. Több neves márka is reklámarcának választotta. Stílus ügyileg a hipszterekhez hasonlította magát.  

alexa 5-260.jpgalexa 7-260.jpg

alexa 8-260.jpgalexa 1-260-1.jpg

alexa 14-260.jpgalexa 10-260.jpg

Mint láthattátok, IT Girl lehet színésznő vagy akár műsorvezető is. Úgyhogy hajrá lányok!

 


A bejegyzés trackback címe:

https://l-style.blog.hu/api/trackback/id/tr24491816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása