L-Style

L-Style

Stílusikon: Eva Chen

2018. március 30. - L-Style

Azt már jól tudjuk, hogy inspiráció a divatban mindig akad. Imádom az Instagramon pörgetni az őrült stílusban öltözködő divatiparban dolgozókat. Legyen az divatszerkesztő, stylist, modell vagy maguk a divattervezők, ha egyedi stílust akarsz látni irány az Instagram bugyrai. Már biztosan említettem az extremitásáról elhíresült Anna Del Russot, aki kora ellenére is mer meghökkentő cuccokat felvenni. Na, de nem is várunk mást a Vogue Japan főszerkesztőjétől, mint extrém holmikat. Most pedig jöjjön egy személy a digitális szentélyből, az Instagram divatkollaborációkért felelős vezetőjének stílusát nézegethetitek. Szülei Tajpejből és Kínából származnak, Chen Amerikában született és nevelkedett. Több divatmagazinnál dolgozott, mielőtt a social media egyik legbefolyásosabb székébe ült. Szerepel a Business of Fashion 500-as listáján, amely azokat veszi sorba, akik a globális divatot alakítják. Híressé tette a cipős-táska párosítást a taxik hátsó ülésen pózolva #evachenpose néven.     

evaaa-e1437185608274.jpeg

Tovább

Mindent a ballonkabátról

A ballonkabátot mindenki ismeri, hiszen már egy jó ideje rajta van az átmeneti időszakra szánt kabátok listáján. Már évek óta szeretnék magamnak egyet, ám valahogy a megfelelő fazont nem találom vagy pedig az árral vannak problémáim. Nélkülözhetetlen darab, ha szeretnénk csinosak lenni tavasszal. A fast-fashion üzletekben többféle színben is lehet kapni őket, legszívesebben vennék egy klasszikus bézs színűt, egy feketét és egy színeset is. Úgy döntöttem járjuk körbe a ballonkabát kérdést, kezdem egy kis törtnélemmel, majd jön egy stílus kalauz és végül beszerező helyeket mutatok nektek.

audrey-1517005041.jpg

Tovább

Teraszt tavaszra

Habár az idő megviccelt bennünket és ahelyett, hogy napsugaras, meleg tavaszi idő lenne, múlt héten havazott. Ám ezzel most nem foglalkozok és jöjjön egy kis tavaszi kontent, lakberendezési témában. Ha jól jártok, tartozik terasz is a lakásotokhoz, házatokhoz. Sajnos, mi belvárosi társas lakásban lakunk, amihez csupán egy nagy közös belső tér tartozik. Mit sem számít ez nekem, belebújtam a Pinterestbe cuki teraszok után kutatva. Találtam is néhány inspirációt, kicsi és nagy méretekben is.  

classic-italian-balcony.jpg

Tovább

Ruhák tavaszra magyar tervezőktől

Na, hát a magyar tervezők iránti szeretetem nem csappant meg, annak ellenére, hogy továbbra sincs büdzsém egy darabra sem. Valahogy mindig sikerül elvernem a pénzem a Zarában, H&M-ben és társaiban, pedig leárazáskor lehet érdemes lenne figyelnem kedvenceimet. A tavasz azonban beköszöntött, ha van pénze az embernek, ha nincs. A nappalok hosszabbak és a hőmérséklet is felkúszott. Elő is lehet venni a tavaszi kis ruhácskákat, szoknyákat. Én az utóbbi években kaptam rá a szoknyákra és egybe ruhákra is. Valahogy mindig vettem egy nadrágot, felsőket és kész le volt tudva a ruha vásárlás. Mellékesen megjegyzem nem olyan egyszerű a nem gebe alakomra ruhát találni. Ennek fényében össze is szedtem néhány magyar divattervező által tervezett ruhát tavaszra!
guest-dress-montage.jpg

Tovább

Izgalmas kollekciók a kifutókról

Most, hogy végert ért a fashion show dömping New York, London, Milánó és Párizs kifutóin gondoltam, nézzünk meg közelebbről néhány kollekciót. A divatiparban még mindig a divathetek időszaka a legmenőbb, ahol végig nézheted, milyen darabokat álmodtak meg a tervezők a következő szezonra. Amikor mi éppen boldogan élvezzük a napsütést és a tavaszt, addig a designerek már a következő őszre mutatják be ruháikat. Mostanában olvastam egy olyan véleményt is, hogy a digitális világban mennyire van létjogosultságuk a divatheteknek. Miért ne lenne elég az, ha mindenki tolna egy videót az új kollekciójáról? Inkább mutatok pár érdekes kollekciót a divat fővárosaiból!bora-aksu-show-runway-fall-winter-2018-london-fashion-week-uk-16-feb-2018.jpg

Tovább

Ezt vedd fel, ha a párod családjával találkozol

Különleges alkalmak mindig adódnak az életben, egy-egy fontos esemény, amikor oda kell figyelni mit vesz fel az ember lánya. Azt hiszem hasonló szöveggel kezdtem az egyik előző bejegyzésemet is, aminek az volt a kezdete, hogy ezt vedd fel. Most azt találtam ki, hogy vajon mit is vegyünk fel, ha a pasink családjához vagyunk hivatalosak első alkalomkor. Viszonylag fontos esemény, hiszen ez lesz az első benyomás rólunk. Nem érdemes például túl harsányan öltözködni, de előbb nézzük az outfiteket aztán jönnek a tanácsok.meeting-parents-movies-ftr.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása