L-Style

L-Style

Orla Kiely Tavasz 2014

2014. március 23. - L-Style

Újabb csodálatos lookbook-ra akadtam, amelyet egy amerikai márka készítetett. Miután megkukkantottam a Facebook oldalukat, megláttam, hogy Lena Dunham is hordja ruháikat. A sorozatban is hasonló cuki darabokat adnak rá. Az Orla Kiely kislányos mégis nőies darabokat kínál. A lookbook képeknek pedig ugyanolyan különleges hangulatúak, mint maguk a ruhák. Az inspirációt a szemfüles filmrajongók már ki is szúrhatták, ami nem más, mint Wes Anderson Moonrise Kingdom című filmje. Kedvenceim az egyberuhák és az ingek, de a szoknyákat sem dobnám vissza.

orlakiely13.jpg

Tovább

Egyszerű design ötletek a hálószobába

A minap anyukám kitalálta, hogy újítsuk fel vidéki házunkban az egyik hálószobát. Több se kellett nekem, és leültem a Pinterest elé ötleteket gyűjteni. Többnél több gyönyörűen berendezett szobára bukkantam, amiket most meg is mutatok nektek. Az itt felsorolt ötleteket nálunk nem hinném, hogy alkalmazni lehet, de ez nem szegi kedvemet. Jövőbeni családi házamban legalább, már nem fog felkészületlenül érni a design kialakítása. Tengernyi lehetőség közül választhatunk a hálószobák egyedivé varázsolásához. A következőkben három egyszerű tippet mutatok nektek.

tumblr_n2n86a8HA21rlgihio1_500.jpg

Tovább

Alapdarabok az új szezonra

Igen, igen még mindig a tavasz és a nyár lesz az apropója ennek a bejegyzésnek is. Hirtelen jött ez az évszak, de én annál inkább örülök neki. Olyankor a legjobb, mikor még nem süvít a szél, nem rohasztó a meleg, hanem egy kiskabátban és nyitott cipőben élvezhetjük a mindennapokat. Az összeállításban elsősorban nem a trendeket vettem figyelembe, inkább azt, mi az, ami hasznos, ha meglapul gardróbunkban az évnek ezen szakaszában. Legyen az szoknya, ruha vagy éppen az elmaradhatatlan bőrdzseki. Katt a továbbra!  

pic_6829_13472674981.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása