L-Style

L-Style

Power Woman

2012. augusztus 16. - L-Style

Kövezzetek meg, de én mindig is rajongója voltam Cindy Crawfordnak, nyolcvanas éveink egyik légnépszerűbb modelljének. Számomra mindig is természetesnek hatott, semmi műhaj és műmellek, ami azért a modellvilágra igen jellemző. Negyvenhat évesen még mindig irigylésre méltó formában tartja magát. Állítása szerint, huszonkilenc éves korában feküdt először plasztikai sebész kése alá. De nem csak modell, fitneszguru hanem sikeres üzletasszony is. Saját kozmetikai és lakberendezési márkát is piacra dobott. Ezért nem meglepő, hogy még most is tud címlaplány lenni. A Tatler magazin szeptemberi számában kapták lencsevégre. Ruven Afanador volt a  fotós, a stylist pedig Deep Kailey.

cindy-crawford10-uj.jpg

cindy-crawford9-UJ.jpg

Tovább

Garance tippjei

Garance Doré francia származású fotós, illusztrátor, fashionista. Csillaga már jó néhány éve tündököl és még mindig nem kopott meg. Kedvelem blogját, ahol nem csak képeket oszt meg, hanem rövid történeteket is. Párjával, Scott Schumannal akaratlanul is beírták magukat a divatfotózás történelmi nagykönyvébe. Most azonban Garance személyes szépség és életmódtippjeit osztom meg veletek.  

garance_dore_about.jpg

Diéta: "Dél-Franciaországban nőttem fel, zöldségeket, halat, tésztát és gyümölcsöket ettem, de amikor New York-ba költöztem, meghíztam. Rengeteg kísértésbe ejtő étel van itt és az adagok is hatalmasak. Érzelmi alapú evő vagyok, harmincas éveimben járva az anyagcserém már kezd lelassulni, ezért mindig próbálok egy keveset leadni. A tejet és a húst kizártam az étrendemből, mert ezek sokkal zsírosabbak itt, mint Franciaországban." 

Italok: "Csak vizet, kávét és bort iszom - szeretem a vöröset és a fehéret is. Utálom a szódát - és nem hiszek a préselésben. Az nem én vagyok, valódi ételekre van szükségem."

Tovább

Nadrágot a nőkre!

Sok híres és történelmileg jelentős tervezővel lettünk megáldva. Gondoljunk csak Coco Chanelre, akinek divatháza máig töretlenül áll, hála utódjának, Karl Lagerferdnek. No meg persze a kiváló szakembereknek a háttérben. Chanel hatalmas változásokat hozott a nők ruhatárában, és általános öltözködésükben. Számomra a másik ilyen személy, Yves Saint Laurent. Ő volt az, aki a párizsi “beat” stílust keverte az amerikai tengerész kabáttal, ami angolul a pea coat. Kollekcióit olyan neves festők inspirálták, mint Picasso vagy Miró. Mindemellett fanatasztikusan bánt a színekkel, kombinálásukkal művészeti hatást ért el. Gondoltam megosztom veletek, hogyan is vitte véghez nemes tetteit.

paloma picasso, ysl.jpg Paloma Picasso és a tervező

Tovább

Séta a városban

Készüljünk az őszre! Egy város szolgáltatta a hátteret a legújabb editorialban, amire felfigyeltünk. Tökéletes kompozíciót alkotnak a ruhák és a különböző egyszerű városi részletek. Néhol egy múzeumi kerítés, füves park vagy villanypózna teszi harmonikussá a képet. Az utolsó képen látható lépcső, engem az A38-hoz vezető híd melleti lépcsőre emlékeztet. Burberry kabáttal, szoknyával készülhetünk az őszre. De megfigyelhetőek még Celine, Miu Miu, Isabel Marant és Proenza Schouler darabok is. Mindezeket a L’Officiel Paris legutolsó számában láthatjuk Alexander Neumann tolmácsolásában. 

IevaLaguna02 500.jpg

Tovább

Olimpia Záróceremónia

Tegnap volt a Nyári Játékok záróünnepsége, viszont én még az előkészületekről hoztam nektek pár backstage képet. A brit Vogue kérte fel Toby Knott fotográfust, hogy készítsen pár képet a tervezőkről, akik éppen a záróceremóniára készülnek. Olyan neves, vérbeli angol desinereket láthattok munka közben, mint Christopher Bailey, Victoria Beckham vagy az Erdem tervezője. De a sorból nem maradhat ki az újoncoknak számító Jonathan Saunders, Christopher Kane vagy a már veterán Paul Smith és Vivienne Westwood asszony sem. Még több kép a tovább után!

designers1.jpg

designers3 new.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása