L-Style

L-Style

Tiszta hatvanas évek!

2012. július 12. - shesso

Incselkedő és játékos összeállítás szerepel a júliusi Vogue Taiwan lapjain: Naomi Yang Hanna Wahmer-t fotózta geometrikus és virágmintás ruhákban és "mod" stílusú kosztümökben, rengeteg kiegészítővel, és a szertelenséget ellensúlyozandó üdítő égkék háttér előtt. A stylist Yoko Miyake volt, a modell, Hanna arca végig kifejező, egyszerre elegáns és szertelen, háziasszony és pajkos kislány.

hanna6.jpg

Tovább

Brazil modell, magyar fotós, olasz divat

Andressa Fontanáról már szerepelt itt egy képsorozat, és amellett, hogy nagyon megkedveltük a modellt, most újabb okunk van, hogy őt posztoljuk - a fotós ezúttal nem más, mint Tombor Zoltán, aki több magyar divatmagazinnak készített már editorialokat, és tehetségére már külföldön is felfigyeltek. Jelenleg New York és Milánó között ingázik, az alábbi divatanyagot a Grazia Italia számára készítette. A stylist Michela Guasco volt.

Andressa03.jpg

Tovább

Personal Style Bloggerek

Összeszedtem nektek azokat a stílusblogokat, amelyeket én szoktam megnézni naponta és inspirálóan hatnak rám. Külön-külön is mesélek róluk a tovább után. Nektek melyik a kedvencetek?

Visionary Dreams http://visionarydreamss.blogspot.hu

Nemrégiben bukkantam a blogjára, rögtön a kedvencem lett. Azonkívül, hogy csupa olyan cuccot hord, amit akár mi, magyar lányok is könnyedén beszerezhetünk, nagyon szép hosszú fekete haja van a lánynak. Illetve az arca is különleges, a tus kifejezetten kiemeli a szemét. 

psb 1-kicsi.jpg

psb 2 kicsi.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása