L-Style

L-Style

Gyémántok Shanghaiban

2012. április 28. - L-Style

Akik figyelemmel követik a Gossip Girl sorozatot, már biztosan hallottak a Harry Winston márkáról. Hiszen Chuk ilyen gyűrűvel kérte volna meg Blair kezét. 

Harry Winston New York szűnni nem akaró energiájából inspirálódva, 1932-ben nyitott meg első üzletét a városban. Egy újfajta eljárással készítette ékszereit, mellyel művészi szintre emelte a gyémántcsiszolást és egy modern ékszerstílust hozott létre. Nemrégiben nyitotta meg első üzletét Shanghaiban, ahol Leighton Meester egy tüllös Marchesa darabban jelent meg, Ed Westwick-kel. Hoztam róluk néhány képet és a Winston ékszerek közül is a nekem legjobban tetszőket. 

Katt a továbbra!

harry winston-jó.jpg

Tovább

Feltörekvő divathatalom

Állandóan változó világunkban a divat központjai is megújulnak. A fejlődés Latin-Amerikában számottevően észrevehető. Ezek közül a fejlődő országok közül most Brazíliát fogjuk górcső alá venni, egészen pontosan három meghatározó személyt a brazil divat világában. Gazdasági növekedését tekintve idén Brazília a hatodik helyet érte el. Nemrégiben olyan világmárkák is üzletet nyitottak, mint például a Prada, Gucci, Bottega Veneta, DVF és a Chanel.

550Brazil-Fashion-Week.jpg

Tovább

The Wild Side - Ourstyle editorial

Az Ourstyle 2010-ben indult, mint online webshop és platform a már elismert és a még kezdő magyar divattervezők számára. A magazin részeként, bizonyos időközönként, profi fotósokkal és stylistokkal készítenek editorialokat, természetesen magyar kreátorok darabjait bemutatva. A soron következő a The Wild Side fantázianevet viseli. Igazodik a jelenlegi trendekhez: provokatív, szexi és merész.

Fotó: Viszlay Márk
Stylist: Igor Deseatnikov

 

01-00.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása