L-Style

L-Style

A Bold Type jól öltözött munkatársai

2019. november 24. - L-Style

Imádom a sorozatokat, ezt már biztos nagyon sokszor leírtam itt. Amit még jobban imádok az a divattal kapcsolatos show-k, ahol trendibbnél trendibb cuccokat hordanak a szereplők. A Bold Type egy amerikai női magazin szerkesztőségében játszódik. A főszereplők Jane, aki író, Kat, a social media igazgató, míg Sutton személyi asszisztensként dolgozik. Ha eddig nem akartál magazinnál dolgozni, ezután tuti, hogy elgondolkodsz rajta. Kalandos ugyanakkor érett témákat is bemutat a sorozat. De a lényeg, most a ruhákon van!

144367_2042.jpg

Tovább

Hogyan hozd ki a maximumot egy kicsi fürdőszobából?

A fürdő egy kardinális pontja a lakásnak, hiszen itt lehet relaxálni, kicsit elvonulni a világtól. Imádom hatalmas kádban áztatni magam, gyertyafénnyel és egy pohár pezsgővel. Sajnos, ez belvárosi lakásunkban kivitelezhetetlen, mivel olyan pici, hogy a kád túl sok helyet foglalna el. Így marad a zuhanyzó és különböző dekorációs elemek, hogy mégis egyedivé varázsoljam a lakás ezen pontját. 

small-bathroom-red-wall-1489509737.jpg

Tovább

Bezöldülünk

Nagyon nagy Instagram függő vagyok, nagyjából ezer különböző külföldi és hazai magazint, személyiséget, bloggert, híroldalt követek. Egyre többet látok olyan posztokat, amelyek a zöldülésről, zero waste otthonról, alakítsd az otthonod környezetbarátabbá, szemetelj kevesebbet témákról szólnak. Ezeknek a kezdeményezéseknek az a lényege, hogy felhívják figyelmünket arra, hogy Földünket hamarosan véglegesen elhasználjuk. Arra próbálnak sarkallni, hogy szakítsunk azzal a berögzült gondolkodásmóddal, ami úgy szól “mi változna, ha pont én nem műanyag zacskókban venném a gyümölcsöt, zöldséget?”

less-plastic.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása