L-Style

L-Style

Cannes Red Carpet 2017

2017. május 21. - L-Style

Már ötödik napja fut a legnevesebb francia filmfesztivál Cannes-ban. Itt inkább az alternatív filmeket díjazzak, kevesebb Vasembert és Star Warst lehet látni. Az utóbbi időben egyre több magyar mű is bekerült különböző szekciókba. A zsűrit általában az előző év győztesei, azaz rendezői, színészei alkotják. Az Arany Pálma díj indítja be a fesztivál szezont, aki itt nyert, annak jó esélye van az amerikai piacok meghódítására. No, de elég is volt ennyi a filmbizniszről, nézzük a csodálatos ruhakölteményeket.

Tovább

Stílusikon: Giovanna Engelbert

Givonna-ra már nagyon régen felfigyeltem, mint az egyik legkiemelkedőbb street style alakja a divateseményeknek. Anna Dello Russoval lehet őt együtt látni, aki hajmeresztő szettjeivel biztos, hogy sokakat megdöbbent. Givonna, ahogy az már a nevéből sejthető olasz származású, az olasz divat magazinoknak kezdett el dolgozni majd tette át székhelyét New Yorkba. Mostanában pedig Svédországban él, hiszen tavaly nyáron egy svéd származású üzletember felesége lett. Hát az esküvőjük sem volt semmi, az ara háromszor is átöltözött. De most nézzétek meg milyen színes Engelbert stílusa!

Tovább

Ezt vedd fel, ha első randira mész

Úgy gondolom, bizonyos eseményekre jó, ha vannak alapszabályok vagy inkább iránytűk, amelyek alapján felöltözhetünk. Olvashattatok erről az esküvős és állásinterjús posztban is. Számos hasonló fontos mometum van az életünkben, mint például egy első randi. Lehet ez Tinderes randi vagy egy régi barátból szerelemmé avanzsált srác is. A továbbiakban tehát kivesézzük mit érdemes felvennni és mi az, amit inkább hanyagoljunk, ha magunkba szeretnénk bolondítani egy cuki pasit.   

                         

Tovább
süti beállítások módosítása