L-Style

L-Style

Couture hét street fashion

2013. január 25. - L-Style

Párizsban a héten zajlott le az Haute Couture Divathét, amelyen a különleges, kézzel készített, legmagasabb minőségű darabokat mutatják be a divatházak. A kifutós képek helyett én most a street fashionre helyezem a hangsúlyt, és azokról hoztam képeket, akik megtekintették a bemutatókat. Kíváncsi voltam, ebben a hidegben hogyan öltözködnek a divatőrültek. Elmaradhatatlan volt a bunda és a fekete szín, amely a divatrajongók alapvető színe. A tovább után még több kép!

taw-day-three08.JPG

Tovább

Mi úszkál a pólódon?

Úgy látszik, magyaros hetet tartunk most. Miután megismerhettétek, kik a legmenőbb táskatervezők kis országunkban most bemutatom nektek az egyik legmeghatározóbb hazai divattervező idei tavaszi-nyári kollekcióját. Szegedi Katáról még nem esett szó a blogon, és ezt most gyorsan orvosolom is. A legsikeresebb hazai magán művészeti iskolában tanult, a Kreában. A 2009-es évben elnyerte a szakmától az év fiatal divattervezője címet. De nem csak ezt az elismerést kapta már meg, hanem az egyetlen hazai nemzetközi színvonalú magazinban a Roomban is szerepelt már munkája. Külföldön pedig, már a híres blogger Sussie Bubble is méltatta egyik posztjában. Szín használatban leginkább a fekete jellemző ruháira, de élénk sárgát, kéket és pirosat is bátran használ. A különleges kivágások a pólókon, ruhákon már védjegyévé váltak. Idei tavaszi-nyári kollekcióját printekkel teszi különlegessé, Udvardi Sarolta jóvoltából. Ezeket a minták pedig a halak különböző részeit ábrázolják, hol az egész ruhafelületét beborítják, hol pedig csak az ujj részeket. Az egész kollekció nagyon színes, megtalálhatunk benne szoknyát, ruhát mellényt és még egy bomber dzsekit is. De beszéljenek helyettem inkább a lookbook képek, nézzétek meg az én kedvenceimet! Biztosan merem állítani nektek, ha tehetném talpig magyarban járnék.

1-jó.jpg

Tovább

Pakolj hazaiba!

Hol vannak már azok az idők, amikor csak a Louis Vuitton vagy a Gucci táskái közül választhattak azok, akik magas minőségű táskára vágytak. A fanatikus táskagyűjtők vagy azok, akik egy időtálló darabra szeretnének beruházni napjainkban, már magyar tervező által készített táskákat is vehetnek maguknak. Az egyik veterán táskadesigner, Luu Anh Tuan által tervezett darabok is vannak olyan kitűnő minőségűek, mint külföldi társaik. Ha jelenlegi gazdaságunk nem is működik jól, tehetséges és fiatal művészekben sosem szenvedtünk hiányt. Ismerkedjetek meg a következőkben öt általam kiválasztott magyar táskatervezővel és termékeikkel!

1.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása