L-Style

L-Style

Mint aki az úttestre esett...

2012. június 02. - shesso

Palvin Barbi, egyre nagyobb nemzetközi ismertségnek örvendő topmodellünk a francia Numéro magazin június/júliusi számában pózolt az aszfalton. A Do Not Cross (Tilos az átkelés) címre hallgató fotósorozatban Viviane Sassen kapta lencsevégre a záróvonalhoz, a buszsávhoz és a gyalogátkelőhelyhez kéjesen vonzódó modellt.

barbara-numero-1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A fekete-fehér részletekkel bíró képeken Barbi olyan neves tervezők ruháit viseli mint az Yves-Saint Laurent, Salvatore Ferragamo, a Burberry Prorsum vagy a Missoni. Reméljük, még sok ilyen profi és színvonalas összeállításban találkozhatunk vele, és dagadhat a mellünk, hogy ő is hazánk lánya!

Tovább

Van óceánunk!

Egy igazán izgalmas kollaborációra figyeltünk fel a hosszú hétvégén: a kifinomult eleganciájú táskáiról ismert Anna Amélie a Pearl Oyster névre hallgató komplex kollekcióval állt elő, melyhez a ruhákat Nóra Hevesi, az ékszereket Sándor Oláh tervezte, mindemellé pedig Viszlay Márk készített a vibráló tengeri világot megidéző promóképeket.

pearloysterannaameliespringsummer2012campaign1.jpg

 A "tovább" után rengeteg színpompás hazai cuccot láthattok!

Tovább

Sminkeljünk neonnal

A neonszínek már egy ideje beférkőztek a trendek közé, nemcsak a divatban, hanem a sminkesek világában is. Most a neon szemhéjtusokat mutatom be nektek. Ha ki szeretnétek tűnni egy buli alkalmával vagy csak valami extrémebbre vágytok a szokásosnál, mindenképpen szerezzetek be egy ilyen színben pompázó szemceruzát vagy tust. Leginkább azoknak ajánlom, akik már gyakorlottak a tusvonal húzásában, hiszen ha kicsit is mellémegy, vicces eredményt kaphatunk. 

neon 3.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása